Cuti ti, one Cromodore jos nisi odplatio. :cray:brzi_pas napisao:stvarno imamo mi ovamo nekih alu tockova, ako ocesh da nam dash te ruzne celicne....
Hvala Bozickovic! Iz daljine izgledaju kao (sto neko rece) radkapne.

Cuti ti, one Cromodore jos nisi odplatio. :cray:brzi_pas napisao:stvarno imamo mi ovamo nekih alu tockova, ako ocesh da nam dash te ruzne celicne....
kilson napisao:Cuti ti, one Cromodore jos nisi odplatio. :cray:brzi_pas napisao:stvarno imamo mi ovamo nekih alu tockova, ako ocesh da nam dash te ruzne celicne....
Koliko to na kraju ima ks?JaMaL napisao:3.5 v6 se razbushuje od 3.0 ili 3.2...
zver je ali i kosta toliko...
holandjanin neki ih radi ovde u evropi a u americi... svi manje vishe
sale_75 napisao:
sve zavisi na kakav menjac ih kace i kakva su propozicije takmicenja ali su u granici od 300-420ks bez turbina... normalan menjac to ne moze da izdrzi... oko 300ks mu je granica... ovi sto idu preko idu na getrag stavljen napred i alfa 6 diff pozadi na dedionu... ako moze da istrpi supru sa 1000ks taj getrag moze i alfu sa 420ksKoliko to na kraju ima ks?
Uf... prelepo...
Isao sam danas da je gledam, garantujem zivotom da je taj auto na neki nacin iskljucivo vozen po nasim putevima jer jedna Svajcarska ne bi dozvolila da se na njihovim putevima takav auto da se vozi.sale_75 napisao:Zanimljiv oglas ako nekom treba za delove ili za pa, pa, ju, ju![]()
![]()
![]()
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... omeo_75/#1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako znas da je V6?Bozickovic napisao:Uf... prelepo...
U ponedeljak sam video parkiranu Zelenu 75-icu V6... zapustena totalno gume izduvane prljava... bas mi je bilo zao kad sam ju video. (i pozeleo sam je)
Ne secam se koja je ulica ali mislim da je blizu Frizerske skole?(17tica pici tuda)
Mozda i jeste nekada dosla, ali se od tada mnogo napatila po SRB...sale_75 napisao:Isao sam danas da je gledam, garantujem zivotom da je taj auto na neki nacin iskljucivo vozen po nasim putevima jer jedna Svajcarska ne bi dozvolila da se na njihovim putevima takav auto da se vozi.sale_75 napisao:Zanimljiv oglas ako nekom treba za delove ili za pa, pa, ju, ju![]()
![]()
![]()
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... omeo_75/#1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosao kolima od Autokomande do Konjarnika kuda ide 17-ica i nigde je nisam video. Da li ikako mozes da se setis gde si je tacno video?Bozickovic napisao:Oznaka...
Parkirana je bila sa desne strane (kad se ide do konjarnika)sale_75 napisao: Prosao kolima od Autokomande do Konjarnika kuda ide 17-ica i nigde je nisam video. Da li ikako mozes da se setis gde si je tacno video?