John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Ana je u bolnici i u posetu joj stiže koleginica sa posla.
Bolesnica zabrinuto: "Ko sad radi moj posao, dok mene nema?"
"Naravno, mi! Ne brini ništa, Vera kuva kafu, Sanja je nastavila da
štrika tvoj džemper, Rada rešava ukrštene reči, a ja spavam sa šefom!"
Kada devojcica postane devojka?
Kada kaze Hello Kiti!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Vojo, ne zelim da se raspravljam oko vica. Ako te je iznervirao meni je stvarno zao ali to ne znaci da osobe koje postanu roditelji prestanu da gotive viceve o bebama npr.
Ako cemo tako i mene je kao klinca uvredila cuvena misao: Sve žene su ..., izvini majko i ti si žena. Ali sam ipak kasnije ukapirao da je to samo necija misao ili pisana rec.
Ako je nekome problem predlazem da otvorimo temu "masni vicevi" i da tano ne bude nikakve cenzure - sta mislis za taj predlog?
Izvinite za off
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!