Sve o svemu
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Ne mogu da provalim šta je slično, ali podseća me prednji deo na neke od Alfinih starijih koncept automobila
Re: Sve o svemu

potpis
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Woodoo
- Garaža: Službeni
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd
Znam da je pesma evrovizije shit ali mi ovo udje u glavu i ne izlazi, mislim da pobeduje za 3-4 duzine ispred ostalih
[youtube]PsTcfVBwXco[/youtube]
[youtube]PsTcfVBwXco[/youtube]
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Danas sam imao priliku da isprobam ovo:

Astra GTC, 1.6 180 ks...posle krace nasilnicke voznje
utisci su bas dobri. Ide odlicno, ubrzanja su respektabilna, kocnice super...Ali je i dalje samo Opel... 

Astra GTC, 1.6 180 ks...posle krace nasilnicke voznje

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- cirko83
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Sa ukaradenim stop svetlima od giulietteDragon napisao:Ali je i dalje samo Opel

potpis
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Meni se sviđa šta radi Opel u poslednje vreme. Prave zaista dobre automobile i napreduju u svakom pogledu, a cenovno su veoma konkurentni. Super mi je i ta nova Astra, verujem da odlično ide i ponaša se na putu. Da nema Alfe razmišljalo bi se i o tome, ali ovako...Dragon napisao:Astra GTC, 1.6 180 ks...posle krace nasilnicke voznjeutisci su bas dobri. Ide odlicno, ubrzanja su respektabilna, kocnice super...Ali je i dalje samo Opel...

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Opel radi dobre automobile vec dosta godina unazad ali svi oni imaju jednu veliku manu , sto bi starac vujadin rekao prebrzo se ''ubajate'' , kao i Ford , svi znamo da su dobra i pouzdana kola ali retko ko ih uzima ako ih pre nije posedovao ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- cirko83
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Slazem se, Opel je napravio konacno nesto u cemu bih mogao da se vidim da nema Alfe.
Autic, ovaj koga sam danas vozio, me je zaista prijatno iznenadio. Kako eksterijerom, tako i enterijerom, mada ne volim zutu boju.
Nemam priliku da cesto vozim turbo benzince, pa je moje odusevljenje mozda i prenaglaseno, ali auto kida, u drugoj, trecoj...mislim da ni cena nije prejaka za nivo opreme koji je veoma pristojan.
E sad i jedan moj blam...
Slucajno sam pritisnuo limitator brzine koji se nalazi na volanu, tamo gde su na 147 tasteri za jacinu zvuka. I vidim ja auto nece preko 30, ne prima gas, ma kao da je upao safe mode. Ne kapiram sta je, nista ne ispisuje na bordu. Vec sam resio da zovem kolegu da mu kazem da nesto nije u redu i onda vidim dugme... 
Otprilike mi je jasno kako ide MiTo 1.4....
Autic, ovaj koga sam danas vozio, me je zaista prijatno iznenadio. Kako eksterijerom, tako i enterijerom, mada ne volim zutu boju.
Nemam priliku da cesto vozim turbo benzince, pa je moje odusevljenje mozda i prenaglaseno, ali auto kida, u drugoj, trecoj...mislim da ni cena nije prejaka za nivo opreme koji je veoma pristojan.
E sad i jedan moj blam...

Otprilike mi je jasno kako ide MiTo 1.4....

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- nidza
- Garaža: ex 159
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Pre nego što sam iskusio vožnju Mi.To uopšte nisam razmišljao u tom pravcu očekujući da je nakon 2.0 TSpark to otprilike to, pa sam se bazirao na dizajn, opremu i sve ostalo. Sada sam zanemario sve ostalo i samo merkam priliku da aktiviram dynamic mode i osetim udar u leđa
Inače pretpostavljam da je Opel masivniji i da se tu negde pegla tih 25 konja viška, tako da bi i utisak trebao biti sličan
Dragon napisao:Otprilike mi je jasno kako ide MiTo 1.4....

Pre nego što sam iskusio vožnju Mi.To uopšte nisam razmišljao u tom pravcu očekujući da je nakon 2.0 TSpark to otprilike to, pa sam se bazirao na dizajn, opremu i sve ostalo. Sada sam zanemario sve ostalo i samo merkam priliku da aktiviram dynamic mode i osetim udar u leđa

Inače pretpostavljam da je Opel masivniji i da se tu negde pegla tih 25 konja viška, tako da bi i utisak trebao biti sličan

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Pretpostavljam...najpre mi je bilo cudno zasto je limitator brzine na volanu, ali sam se brzo uverio da je to veoma korisna stvar i da treba da bude na dohvat ruke. Jer je stvarno tesko kontrolisati adrenalin. 

- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Juce sam prvi put u zivotu vozio Golf 5, motor 1.6 FSI 115 ks...sta reci...nisam impresioniran ni najmanje. Ja, ili sam lud, ili ne vidim ama bas niti jedan razlog zasto dati tolike pare za njega. Recimo da mu je cena 7-7,5 k evra...147 restyling je avion za tog Golfa. Cak mi se cetvorka vise dopada.
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
- interceptor
Samo to ne diraj,kod nas i da izgleda ko multipla a zove se golf bio bi ikona... 

- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd
Ako me oci nisu zavarale malopre sam video da je ovo cudo oborilo banderu i dobro se skucalo kod peconijeve imperije , nekadasnja obuca u zemunu
http://farm4.static.flickr.com/3103/290 ... 6239e3.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3103/290 ... 6239e3.jpg
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Nije bas takav, slican, taj sam
Ziv, zdrav, auto u kur*u al' to me trenutno ne zanima. Udar je bio najgori moguci po vozaca (bocno, u banderu, po sred vozacevih vrata). Srecom auto je pokazao zasto ima 5 zvezdica i sacuvao mi glavu i sve ostalo...

- interceptor
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Auuuu, matori....hvala Bogu da se sve dobro zavrsilo. Megane tvoj zuti?