ali ne kontam onu foru sa zadnjim rubovima sto su onliko izbaceni ili je tocak mrsav, ni jedno ni drugo nema logike a u svakom slucaju odvratno.
  ali ne kontam onu foru sa zadnjim rubovima sto su onliko izbaceni ili je tocak mrsav, ni jedno ni drugo nema logike a u svakom slucaju odvratno.sto se prenosa tice nema nigde na zalost, samo youtube tu uvek ima celih trka sam mora da se saceka malo da neko uploaduje

Ali treba para kojih nije bilo ni dok SEKA nije stisla. Treba nam jaka prodaja i živ keš, pa da se neko seti da se vrati promociji putem ovakvih takmičenja. Istorija postoji, renome i tehnologija takođe, samo još da se sklope kockice.
  Ali treba para kojih nije bilo ni dok SEKA nije stisla. Treba nam jaka prodaja i živ keš, pa da se neko seti da se vrati promociji putem ovakvih takmičenja. Istorija postoji, renome i tehnologija takođe, samo još da se sklope kockice.

... Inace Jamie Thompson je i meni jedan od omiljenih touring vozaca u poslednjih 10-15 godina uz Tarquinija, Larinija, Platoa, Giovanardi-ja, Farfusa, Huff-a i jos neke...
... Inace Jamie Thompson je i meni jedan od omiljenih touring vozaca u poslednjih 10-15 godina uz Tarquinija, Larinija, Platoa, Giovanardi-ja, Farfusa, Huff-a i jos neke...