pa imam pitanja ako neko zna kuda je najbolje da se ide, da li preko poljske, estonije ili preko švedske? kuda bi bilo jeftinije? ako neko ima iskustva ili neka saznanja o tome i sličnom bio bih vam veoma zahvalan.
putovanje Finska
- dovlax2
- Garaža: 156 2.4jtd
ljudi, trebalo bih da putujem za Finsku za 3 nedelje i nosim se mišlju da idem sa vernom alficom
.
pa imam pitanja ako neko zna kuda je najbolje da se ide, da li preko poljske, estonije ili preko švedske? kuda bi bilo jeftinije? ako neko ima iskustva ili neka saznanja o tome i sličnom bio bih vam veoma zahvalan.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ukucaj viamichelin ili google maps i vidi sta ti oni kazu. Ja mislim (nisam gledao jos maps) da ces se navozati 
By the way - Wizzair leti jeftino pa razmotri i tu soluciju
By the way - Wizzair leti jeftino pa razmotri i tu soluciju
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- dovlax2
- Garaža: 156 2.4jtd
@erdeljan
gledao sam i sve to viamichelin daje preko poljske i estonije pa trajektom do helsinkija. znam da ću se navozati (2200km), malo ja, malo žena
. mislio sam da idemo polako pa da malo usput i razgledamo. što se tiče wizzair-a gledao sam i to za ženu i mene izađu povratne karte 326€+prtljag 30€ i u povratku isto 30€, put do pešte organizovano kombijem za dvoje povratna 120€, odlazak u peštu našim autom 70-ak€ sa vinjetom plus parking na aerodromu za 7 dana 40-ak€. što se troškova putovanja tiče izađe manje više isto. autom sam računao da nam treba 600€ (gorivo, vinjete, trajekt).
za novu godinu sam od novog sada do ulma (nemačka) 1200km stigao za 9 sati
, ali računam da mi do finske treba oko 2 dana lagane vožnje
čuo sam da u poljskoj ima bandita na putevima
.
naravno što se para tiče to sam sve računao bez ne daj bože nekih kvarova, ali nadam se da me alfica ne bi izneverila.
gledao sam i sve to viamichelin daje preko poljske i estonije pa trajektom do helsinkija. znam da ću se navozati (2200km), malo ja, malo žena
za novu godinu sam od novog sada do ulma (nemačka) 1200km stigao za 9 sati
čuo sam da u poljskoj ima bandita na putevima
naravno što se para tiče to sam sve računao bez ne daj bože nekih kvarova, ali nadam se da me alfica ne bi izneverila.