Ako imate vremena mogli bi da otvorite sledeci link i da kliknete na reklamu koja se pojavljuje u pocetku klipa. http://www.youtube.com/watch?v=dF_RqWdFKBw
[youtube]dF_RqWdFKBw[/youtube]
jedan klik sa jedne IP-adrese
Hvala
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Mislim da je dosta za veceras? Nemoj se igrati, ako nemas veliki broj klikova svaki dan i nabacis za danas vise komada iz Srbije, hmm.
Inace, bilo bi dobro da su oni koji su kliknuli i malo prosvrljali po sajtu na koji ih je link odve, cisto da ostanu malo.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
mićuTo, razne reklame se vrte, nisu iste stalno, sve zavisi ko odakle i kada gleda klip.
Dušane mislim da vam firma ima samo jedan IP ali ajde :-P
Hvala na poenima!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Kolega, kako je stanje? Jel vrede uopste klikovi iz Srbije i da li su ti oduzeli jucerasnju zaradu, znam da stalno uvek smanje malo.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.