Bojkot pumpi 15.marta
- voxxx
- Garaža: 159 16v...150ks sw
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=590406
kolege,pridruzimo se bojkotu pumpi da pokazemo koliko smo slozni...
kolege,pridruzimo se bojkotu pumpi da pokazemo koliko smo slozni...
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Kolega ne pratiš na času
viewtopic.php?f=50&t=51636&p=1385360#p1385360" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=50&t=51636&p=1385360#p1385360" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Sutra svi na pumpe a 15. bojkotujemo.
Malo je jedan dan, nedelju dana blokada makar autoputa na svim ulazima, to bi bilo nesto.

Malo je jedan dan, nedelju dana blokada makar autoputa na svim ulazima, to bi bilo nesto.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Slažem se, jedan dan je ništa, a ni par dana neće imati neki efekat. Možda da se sastavi ceo mesec, pa da bude neke štete za monopoliste i efekta, ali to nema šansi. Naravno, 15-og ne sipam i tu nema šta da se priča, bez obzira koliko verujem u efekat akcije...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- 982026
- Garaža: Hornet 919
Sve je ovo jako smesno!!! Sto neko rece sendvic pa u strajk. Smejurija!!!
Ova akcija moza i ukaze nesto u manjim gradovima, ali u Beogradu gde je svako trece vozilo u saobracaju sluzbeno - firmino, to je prava smejurija! Zanima me samo da li taj koji je predlozio ovu akciju (na nivou citave zemlje) vozi privatni ili sluzbeni auto.
Bez mesec dana na nivou citave zemlje, nista!

Ova akcija moza i ukaze nesto u manjim gradovima, ali u Beogradu gde je svako trece vozilo u saobracaju sluzbeno - firmino, to je prava smejurija! Zanima me samo da li taj koji je predlozio ovu akciju (na nivou citave zemlje) vozi privatni ili sluzbeni auto.

Bez mesec dana na nivou citave zemlje, nista!

- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.1EFI
Pa jeste smejurija ali bolje ista nego nista... Od neceg se mora poceti, mozda se nadje neki pametan i stavi prst na celo i kaze, ako im prodam gorivo za 10din jeftinije, svi ce doci kod mene...
Jedino na zalost kod nas se paznja moze privuci samo kad se krene paliti skupstina i centar grada...
Jedino na zalost kod nas se paznja moze privuci samo kad se krene paliti skupstina i centar grada...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- iznogudovic
- Garaža: Rosso 147 1.6 105 ks 2002
- Sale-Qchewo
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V 115ks
YUgisa napisao:Jedino na zalost kod nas se paznja moze privuci samo kad se krene paliti skupstina i centar grada...

- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Poenta je netrošiti benzin tj. trošiti ga što manje a posledica po monopolistu bi posle nedelju dana itekako bile osetne. Pa i ovi što voze službene automobile bi mogli nekako da se izvlače od vožnje tih nedelju dana ili da je bar smanje na minimum. Poenta br.2 kupovati benzin van zemlje, ko god to može a ko može da donese i pride koji litar više bolje ga je skuplje platiti zarad postizanja cilja - tu bi čak mogle da nam solidarno pomognu i kolege iz Rumunije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Bosne, Mađarske itd. (na koji način to nek zasad ostane u mojoj tintari).

- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Jaoo Bosnooo. Pa kad odem tamo ima da sipam do čepa i plus u kantu. Pa stvarno živimo u dno dna državi... 

- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Jedan moj poznanik uzima naftu u buricima sa nekog ruskog broda, dal repordaja ili kapetan vacari vlasnika nebitno je. Kaze nema bolje od ruske. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- 982026
- Garaža: Hornet 919
Kupuju ljudi i zivotne namirnice po nizim cenama, pa jos povracaj PDV-a, ihhaaajjjjj 8)
Re: Bojkot pumpi 15.marta
Sauriann napisao:Jaoo Bosnooo. Pa kad odem tamo ima da sipam do čepa i plus u kantu. Pa stvarno živimo u dno dna državi...

Kupuju ljudi i zivotne namirnice po nizim cenama, pa jos povracaj PDV-a, ihhaaajjjjj 8)
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Da trosim naftu lako bih se snasao, kamiondzije na divlje ovde prodaju eurodizel po 100 din/lit, dok za benzin i plin ljudi masovno idu u Bosnu, od mene ima nekih 40 km na granicnom prelazu Uvac
- voki147
- Garaža: opel corsa c 1.2 , Alfa romeo 147 1.6 120ks
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
Bojkotujem ja već cirka nedelju dana. Nastaviću u tom ritmu bar još par dana.
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
Potpuno besmisleno jer su oni monopolisti, nema se gde drugde kupovati gorivo pa će sve trajati dok nam svima ne zatreba nešto hitno, a to je skoro svaki dan.
Kad bi moglo kao nekada, kanisteri, pa gorivo iz inostranstva, pa i po većoj ceno, tako jedno mesec-dva, da vidiš onda kad shvate da imamo alternativu, kakva god da je.
Ja sam za akciju svakako, ali ove verbalne varijante ne donose ništa.
Kad bi moglo kao nekada, kanisteri, pa gorivo iz inostranstva, pa i po većoj ceno, tako jedno mesec-dva, da vidiš onda kad shvate da imamo alternativu, kakva god da je.
Ja sam za akciju svakako, ali ove verbalne varijante ne donose ništa.
- YUgisa
Evo ja sam bas gledao, najblizu pumpu imam 17.5km od moje kuce u Madjarskoj i verovatno cu u buduce tamo da sipam... Jos samo da se skontam sa forintama
Verujem da cu sa tim kvalitetom goriva bez problema ustedeti vise od 3l na 50l koliko mogu da nalijem i koliko cu potrositi da odem do tamo...

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- Vitjsa
Pazi... Čak i da ne uštediš. Bar sipaš kvalitetnije gorivo. 17km stvarno nije neki dalek put za tako nešto.
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
To bi bio logičan potez tamo gde vlada tržišna ekonomija, a to mi nemamo. Delatnost je takva da ako bi neko i otkrio rupu na saksiji i predložio nešto tako, verovatno bi mu konkurencija zapalila pumpe, ako ga već ne bi mrak pojeo. Ovako je jednostavnije, dogovore se podjednake cene da niko ne iskače (karteli) i svima lepo sem onih koje deru...YUgisa napisao:... Od neceg se mora poceti, mozda se nadje neki pametan i stavi prst na celo i kaze, ako im prodam gorivo za 10din jeftinije, svi ce doci kod mene...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ex kad se sjetim kako se nekad preko (Skadarskog) jezera prebacivao benzin barkama i litar bio 50 pfeninga...A sad 

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
-
Ka
- Drug Član
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
eee blago tebi, od moje kuce na NBG(blokovi) do MOL-a u Visnjickoj ulici (kod Ade Huje) ima 12.5 km...gradske voznje...YUgisa napisao:Evo ja sam bas gledao, najblizu pumpu imam 17.5km od moje kuce u Madjarskoj i verovatno cu u buduce tamo da sipam...

- Vitjsa
Što ne odeš do one odmah kod plavog mosta? Bliža ti je, čini mi se. A i nema nešto gužve na gazeli.
- YUgisa
Steta jedino sto je privatnik neki ako se ja dobro secam, a Shell imam tek na 45km od kuceSauriann napisao: eee blago tebi, od moje kuce na NBG(blokovi) do MOL-a u Visnjickoj ulici (kod Ade Huje) ima 12.5 km...gradske voznje...