Alfisti and Alfa Romeo clubs, welcome! Please feel free to introduce your club and inform us about your events!
Ostali skupovi kod nas i u inostranstvu.
Ne mogu ništa da garantujem. Ako budem išao, za rakiju ne moramo da brinemo Tamo su mi baba i deda sa vinogradima i voćnjacima, a rakiju nema ko da pije
Moram priznati da finansijski ne stojim baš najbolje, a i registracija mi je u maju. Ako budem išao, znaću to tek tad.
Garaža: AR 147 1.9Jtd GTA look ex AR 159 1.9JtdM sw ex AR 156 1.9Jtd16v restyling ex AR 147 1.9Jtd Q2 wanna be ex AR 147 1.9JTDm q2. AR Giulietta 2.0 tct Sportiva.
Dogovor je pao....idemo sviiiiiiiiiiii!Bole je danas već razgledao hostele na netu,njihov hostel je kao naš top hotel
Napadamo granicu u petak na subotu......budemo tamo ceo dan,naravno na dan skupa zauzmemo centralna mesta,malo peglamo tombolu...ko ima nek ponese kopačke i baaaahanaaaaalijeeeeeeeeeeee Boleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A zašto ne krenete u petak npr. oko 17h, stignete u hostel oko 22h. Sutra relaksacija ceo dan i spremanje za nedelju? Ako krenete noć petak na subotu nećete biti ceo dan ni za q
I ja htedoh to da predlozim mada nisam jos siguran da li cu ici. Bolje je krenuti kao sto vodja plemena rece oko 17, koji sat gore dole. Dan ce biti jos duzi, Bole plati hostel (ima veceg iskustva ) , lagane bahanalije do 2 -3, subota ustajanje i slobodna aktivnost.
Mada sto se tice umora opet ce ga biti u nedelju uvece kada se planira nazad. :/
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Ja sam bio u Postojni u vojsci. Mogao bih u istu sobu...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
??? pa vožnja u nedelju jednim delom ide kroz Italiju.
Dan ranije mnogo znači, a ako je hostel u pitanju 15e gore dole je malo u odnosu na nespavanje ceo dan.
Sve je to ok....ali sa ovakvom ekipom nema spavanja 100% i da hoćeš!
Biće to sve ok kad finalizujemo dogovor.....tamo ćemo biti najponosniji vlasnici Alfi i sa dostojanstvom ćemo predstaviti ARCS
Jel tako kolege?