Izvinite, da li zelite da ostanete za sankom ili biste zeleli da predjete za stosibin napisao:![]()
Nije dosao ali se "hvalio" kako je uzeo Gnoja 3 tdi... Najveca mu je mana sto ni D ni I nije crvenoSasha napisao:Ko je došao gnojem?
Namenski sam to uradio Wick, kada servisiram kvacilo uletecete i vas dvojica.TheWickerMan napisao:
PS. ovim putem se zahvaljujem kolegama Crni i Sone Bg zato što su mi dopustili da testiram njihove makine ... jesu dizeliali su sasvim dobre,posebno Alfica od crnog koja lepi od 1500 obrataja
![]()
A Sonetov drveni volan tako leeeepo leži u ruci
![]()
![]()
...i radi sa parfemimaTheWickerMan napisao:Sale,ti bi trebao da znas,jedan moderator,poreklom iz Kraljeva ...a voli Nightwish (u dubini duse voli turbofolk) a najgora stvar je sto prodaje Alfu :O
Pa onako, legli bi legli.nelle napisao:@Crni Svidjaju ti se moji senzori a?
Ma ja sam prešao više sa dizelima ali benzin-plin mi je u krviCrni napisao:
Namenski sam to uradio Wick, kada servisiram kvacilo uletecete i vas dvojica.Sala mala.
Uvek sam voljan da pruzim auto na test voznju, drago mi je da ti se dopao iako je dizel.
Nego sam trebao da ponesem plajvez i 'artiju da upisem imena, previse vas je bilo a inace sam los sa imenima, mada mislim da sam vas popamtio dobar deo, oprosticete valjda.
![]()
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”