Sve stoji najnormalnije, svi spojevi su jednaki, ništa nije krivo, a jasno se vidi prilikom otvaranja da neko nije razmišljao o 3D tapacirungu vrata koji se nađe na putu vratima kasete prilikom otvaranja.

Nisam slikao kod mene, evo nekih slika...

Pa, nisi samo ti perfekcionista, ali pomalo čačkanja oko auta bilo kakvog tipa nosi i neki fin užitak, bar za mene. Morbidan ti je ovaj smajli na kraju ovakve izjavealfaholic napisao: Meni ne bi bilo dosadno da mi sve radi savršeno, ne znam ko je smislio nešto tako morbidno...
I ovom izjavom dokazuješ da nisi ni pročitao šta sam napisao i gde si to nazvan umišljenim i zaludnim? Opusti se, sedni pa pročitaj lepo moje postove i onda komentariši i ne shvataj sve bukvalno jer, kako sam rekao koristio sam metaforu za objašnjenje.alfaholic napisao:To što vas deset ne oseća vibracije ne znači da možeš samouvereno mene nazvati umišljenim i zaludnim, jer je upravo suprotno, vi niste u stanju da osetite razliku.
I nemoj meni prodavati te priče kako je većina uvek u pravu.
Da situacija bude još gora, ti nikada nisi ni vozio 2.0 i dovoljno si bezobrazan da uđeš u priču sa idejom da si u pravu.
Ja sam tebi kulturno odgovorio, pošto ti meni nisi znao. Pročitaj pa onda komentarišialfaholic napisao:Batali molim te prazne priče i retoriku, za moje pare ću da se žalim koliko ja osećam da treba, a ti bi mogao da se malo upoznaš sa sagovornikom pre nego počneš sa prozivanjem i pametovanjem, možda sledeći put ne ispadneš smešan.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”