molim vas ako neko zna da mi kaze gde mogu da se kupe gumice za cilindar kvacila ,koji se nalazi ispod akumulatora na menjacu,u pitanju je alfa 147 jtd
hvala !!!!!!!
gumice cilindra kvacila alfa147
- Veloce
- Saradnik Uprave

- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
To je i meni popustilo,mislim da nema svrhe budziti gumice.. Jer je nov zilindar 20e..
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Gumice možeš da poručiš ovde http://www.portal-srbija.com/plastika-i ... sigurnost/" onclick="window.open(this.href);return false;
ali je pitanje kakav ti je cilindar , neki put ne pomaže zamena gumica
ali je pitanje kakav ti je cilindar , neki put ne pomaže zamena gumica

- impossibleman
- Garaža: alfa 147 jtd
kupio cilindar kvacila nov pase od alfe 33 ,obratite paznju pre kupovine
placeno 1800 dinara frateli,prilikom menjanja klestima blokirao crevo tako da nije bilo problema oko ozracivanja
placeno 1800 dinara frateli,prilikom menjanja klestima blokirao crevo tako da nije bilo problema oko ozracivanja
- Snajco
- Garaža: kv
i ja imam taj problem na mojoj 147 ts, ispraznila se posuda sa uljem skoro do min, a i potesko salta iz 5 u 4 i iz 2 u 3. Da li si imao ti taj problem, i vidi se da je na menjacu neka tecnost, valjda je to propisao cilindar.impossibleman napisao:kupio cilindar kvacila nov pase od alfe 33 ,obratite paznju pre kupovine
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Ceki nije mi jasno, kakva posuda sa uljem? Kocionim? Kakve to veze ima sa uljem u menjacu?
Lepota je u ocima posmatraca.
- Snajco
- Garaža: kv
Ima jer kociono ulje koristi se za kocnice, a i za kvacilo, imas dva cilindra, jedan na kvacilu, a drugi na menjacu i oba rade pomocu kocionog ulja.ivdzabg napisao:Ceki nije mi jasno, kakva posuda sa uljem? Kocionim? Kakve to veze ima sa uljem u menjacu?