Znači da je policija ta koja je pojela govno i napravila problem. Ja sam baš zbog te tzv. "Prve verzije zakona" zatamnio zadnje i zadnja bočna stakla prvenstveno zbog bebe od 7 meseci i ne pada mi napamet da skidam folije pa makar mi skinuli tablice i nikada da ih ne vrate. Onda ću da vozim bez tablica dok mi ne uzmu auto, a onda ću da idem pešaka ili da miniram sup.
Ma svi već sada shvataju da će zatamnjenje biti dozvoljeno samo se čeka da krkonjić da blagoslov,a on okleva zbog nekih drugih delova zakona ili pravilnika...
na ovim temama o zatamnjenim staklima 80 % se raspravlja da li se sme ili ne zatamniti staklo. Daj nadjite neku pricu,neko zatamnjivanje vise automobila za neke normalne pare.Ja sam nasao za 70 evra ceo auto sa lumar folijama,cekam lepo vreme i da to postavim. To je cena kao za mene preko prijatelja,ali mogu da pitam koja bi bila cena za vise automobila sa foruma.Normalno ako vas ima koji bi to uradili i koji misle da je to ok cena.
PS. A ja cu da zatamnim sva stakla isto 80%,pa sta bude. Kako moj drug kaze merak cenu nema
Meni je ceo auto (sw) preko drugara 100e bez šoferke. Milsim da je za limuzinu 70e (jer ima manje dva stakla). Ako možemo da spustimo nekako group bilo bi dobro.
Sauriann napisao:Meni je ceo auto (sw) preko drugara 100e bez šoferke. Milsim da je za limuzinu 70e (jer ima manje dva stakla). Ako možemo da spustimo nekako group bilo bi dobro.
pa vidi ako moze neko spustanje za par auta pa da napravimo posao
Racunajte i mene sa istim procentom. Mada sam na nekima vidjao navodno lumar 25% i deluje bas tamno pa sam poceo da razmisljam i o 15% ukoliko ih ima.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Meni je totalno gangsterski kad se ceo auto zatamni, ne svidja mi se to... Auto mi je crven sa krem enterijerom sto je stvarno lepa kombinacija, ne bih to da zatvorim sa tamnim staklima, hteo bih vrlo malo da toniram, kao sto su recimo ona fabricka tonirana stakla! Tako da mozda je i 25% previse, videcemo...
Al ajde da se dogovorimo da nas ide 3, 4 mozemo da ustedimo sigurno po 20, 30 evra, pa bolje da sednemo posle negde da rucamo i popijemo to nego da placamo punu cenu...
Hocete li i Soferku dirati ili ne? Ne znam da li ste imali prilike da skidate onu saobracajnu nalepnicu ali je muka povelika i mora da se trlja.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Ja soferku ne bih dirao... Druga stvar meni je nalepnica vec lose zalepljena tako da moracu da kupim novu (nista me ne pitajte kako sam to uspeo lose da zalepim)!
Ajmo do kraja marta da sacekamo da se jos neko prijavi za toniranje i onda na kraju kazemo, tolko nas ima i to je to, da odemo da radimo to da se ne razvlacimo puno...
Zato i vidis u mraku. U gradskoj voznji ok ali ja recimo dosta provodim na otvorenom putu a vidljivost zna biti losa i zbog prljavih farova+kisa + neociscena soferka iznutra. Dodaj na to jos tamnu soferku.
Samo obavezno prvo da ode samo jedan a mi ostali da cekamo iza coska, inace tesko da ce biti nesto od popusta.
Hocemo li ovako.
1. Saurian
2. Gox1
3. Crni
Ja sam imao zajebanciju sa kolima koja ce me kostati dobrih para u narednim danima, ali recimo da ova investicija moze i dalje da se podrzi, pogotovo ako dobijemo popust na vise automobila, mislim da na 5 automobila mozemo dobiti razuman popust... Nategnucu se da bih bio i dalje u igri, racunajte na mene kolege.