Porasli troskovi automobila za 450 evra

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Re: Porasli troskovi automobila za 450 evra

Ned Sep 04, 2011 12:03 pm

Svi da skinemo tablice iovako ovde nista nevazi poodavno ili da predjemo na skupljanje automobilcica pa tu tuuuuuu po tepihu i svima lepo uz poneko :beer: :beer: :beer:
To je i cilj drzavni zar ne?
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
......................................
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Ned Sep 04, 2011 2:05 pm

Bliže se izbori, sad će biti bajki, a možda i poneka olakšica! Evo već danas u novinama ministri iz SPS počeli da se "brinu" o narodu, odnosno našem bednom standardu, pa se najavljuje odlaganje primene zakona koji predviđa posedovanje sve četiri zimske gume - navodno treba da se uvodi postupno, kako nam ne bi ugrozili "standard" u uslovima krize! Možda čak pre izbora jednom i pojeftini gorivo za koji dinar!?
Uzgred, vrlo sam za to da vozači brinu o bezbednosti (svojoj i tuđoj), pri čemu je nesporan značaj odgovarajućih pneumatika, ali sam protiv toga da se to ovako zakonski preseca! Treba zabraniti vožnju sa letnjim pneumaticima po uslovima snega i poledice, ali ne odrediti neke rokove, pa da se vozamo na zimskim u martu kada ponekad već ugreje sunce. Ima tu itekako mogućnosti da se sroči jedan pametan pravilnik, ali je pitanje da li ima ko da ga sroči, odnosno da li ima interesa.
A što se tiče cene registracije i svih troškova koje nam se nameću - izlišno je bilo šta reći. Ono što je očigledno jeste da su vozači zlatna koka za jednu ovakvu raspalu državu i da će gledati da nas cede maksimalno, sve zahvaljujući izraženoj potrebi/ljubavi ovdašnjoeg življa prema vožnji i vozilima...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Ned Sep 04, 2011 2:10 pm

Cenim da bi svako iole svestan bez problema kupio cetiri nove gume da su troskovi registrecije 70 evra.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Stex
Garaža: 145 1.8TS
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:05 pm

Ned Sep 04, 2011 6:13 pm

Ljudi, imam 42g, rmbam kao konj u mojoj maloj radnjici i nekako preživljavam sa porodicom. Prvi put sam imao nadu za normalan život za vreme EXYU i Ante Markovića. Drugi put sam svirao *urcu, lupao u šerpe, NADAO se i bio srećan kada je vlada Z. Đinđića počela da radi. Ubiše ga, sve je stalo, nade nema. Ko može neka beži glavom bez obzira odavde! Ovde nema budućnosti ni za 200g! Zajebo sam se što nisam otišao kad sam mogao, i svakog dana se kajem. Zemlja sa ovoliko ljudi na državnim jaslama ne može da opstane, a nema šanse da se to promeni.
Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
Korisnikov avatar
interceptor
Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Pridružio se: Čet Dec 23, 2010 2:55 pm

Ned Sep 04, 2011 7:35 pm

Stex napisao:Zemlja sa ovoliko ljudi na državnim jaslama ne može da opstane, a nema šanse da se to promeni.
:podrzava
alfanatic napisao: Ono što je očigledno jeste da su vozači zlatna koka za jednu ovakvu raspalu državu i da će gledati da nas cede maksimalno, sve zahvaljujući izraženoj potrebi/ljubavi ovdašnjoeg življa prema vožnji i vozilima...
I ovo je na žalost potpuno tačno i dokle god privreda nebude toliko ojačala da popuni bodžet ( a to je sada naučna fantastika) guliće nas sa kojekakvim taksama akcizama i sl.Nije samo registracija problem tu su i akcize na gorivo a ko se bavi preduzetništvom njemu netreba davati primer šta su nam sve natovarili na grbaču...
Korisnikov avatar
caldari
Garaža: Alfa 164 V6 24 v '94 nero amore
KIA Sorento 3.5 V6 24v '05
Renault Kangoo '02
VW Caddy '08
Pridružio se: Pon Sep 14, 2009 3:07 pm

Ned Jan 29, 2012 8:28 pm

Sve je prosto.

1 Jedan se dovede da dovede demokratiju
2 Kad zavrsi posao on se skloni
3 Upropasti se privreda
4 Uposli se 30 % u javni sektor
5 Pare se pozajmljuju drzavi da bi placala javni sektor(pare koje ne postoje nule u kompjuteru) koji trosi i nista ne pravi
To je najbrzi recept za unistavanje drzave moze da nas tesi sto su i mnogo jachi poklekli na ovome.
Korisnikov avatar
interceptor
Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Pridružio se: Čet Dec 23, 2010 2:55 pm

Pon Jan 30, 2012 10:47 am

Samo što mene to baš i ne teši...
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Pon Jan 30, 2012 1:07 pm

:podrzava
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
Ducero
Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Pridružio se: Uto Sep 21, 2010 11:43 am

Sre Feb 01, 2012 3:14 pm

Zar neku(mozda ovu) ce da uvedu neke poreze za bicikle.Ja ih licno imam sedam.Ne verujem da ce oni moci da spavaju,a da znaju da se vozis besplatno na bicikli.

Imam milion prijava za brzu i opasnu voznju na bicikli.Tamo gde pise 40 ja teram 50.Da se razumemo u pitanju je profi bicikl :) Jedanput su me navatali kad sam terao iz busa 60 hahaha(ne preporucujem nikom to)
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
Korisnikov avatar
mobtel
Garaža: 33+156=159
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 9:11 pm

Pet Feb 03, 2012 7:54 pm

jel' neko registrovao auto ove godine...da nije možda cena registracije umanjena za tablice i saobraćajnu, sumljam al' ajd da pitam :grin:
You bought the wrong car!!!

Povratak na “Cafeteria da Romeo”