Šta zna dete šta je 'ladan motor... Ali ako bi on plaćao gorivo..., a i ta devojka - ima valjda neki džeparacViljuska67 napisao:... ili je jednostavnije da sinu ne dam više da vozi...
Off iz Alfa 156 JTD, prevelika potrošnja, tražim pomoć
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Off iz Alfa 156 JTD, prevelika potrošnja, tražim pomoć
Alfa je stil... ostalo je status...
-
KaligulaKa
- Drug Član

- Viljuska67
- Garaža: Alfa 156 1,9 JTD 81 KW bio, sad nemam pojma, čipovana je ;-)
Šalim se. Naravno da on plaća gorivo od džeparca, ili ona, nebitno. Ali, mislio sam da, ako je moguće, tu potrošnju smanjim i zbog sebe i zbog sina.
Ako se utvrdi da je potrošnja velika samo zbog stila vožnje, a ne zbog bilo kojeg "kvara", onda je oket.
Re: Alfa 156 JTD, prevelika potrošnja, tražim pomoć
Izgleda da ima džeparac, ali novčanik drži na mestu gde se obično dolazi do tog mesta na zadnjem sedištu, motelu, hotelu.......dusanGT napisao:Šta zna dete šta je 'ladan motor... Ali ako bi on plaćao gorivo..., a i ta devojka - ima valjda neki džeparacViljuska67 napisao:... ili je jednostavnije da sinu ne dam više da vozi...
Šalim se. Naravno da on plaća gorivo od džeparca, ili ona, nebitno. Ali, mislio sam da, ako je moguće, tu potrošnju smanjim i zbog sebe i zbog sina.
Ako se utvrdi da je potrošnja velika samo zbog stila vožnje, a ne zbog bilo kojeg "kvara", onda je oket.
Bože, daj mi strpljenja, jer ako mi daš snage - pobiću ih sve.
- stefanves
- Garaža: 156 rest. 2.5 V6
Taj momak je srecan covek!Viljuska67 napisao:Izgleda da ima džeparac, ali novčanik drži na mestu gde se obično dolazi do tog mesta na zadnjem sedištu, motelu, hotelu.......dusanGT napisao:Šta zna dete šta je 'ladan motor... Ali ako bi on plaćao gorivo..., a i ta devojka - ima valjda neki džeparacViljuska67 napisao:... ili je jednostavnije da sinu ne dam više da vozi...![]()
- iznogudovic
- Garaža: Rosso 147 1.6 105 ks 2002
Alfa 156 JTD, prevelika potrošnja, tražim pomoć
Daj te ljudi, zamislite sebe kao crecnog oca lepe cerkice i ona Vam kaze "pa treba mi crvena da dam decku za gorivo"

- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
sta ima da se zamislja? sta mislis nema takvih? 
Pre koji dan neki decko promasi broj telefona i posalje meni sms "e srce ajd me nazovi nemam kredita"

Pre koji dan neki decko promasi broj telefona i posalje meni sms "e srce ajd me nazovi nemam kredita"
-
KaligulaKa
- Drug Član

Kad mi ćerka poraste i kad bude imala dečka
daću joj pare da sipa dečku gorivo samo pod uslovom da dotični vozi Alfu 
- dusanGT
Tzv. "emancipacija" - idemo ka Evropi. 
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Alfa 156 JTD, prevelika potrošnja, tražim pomoć
Što kaže moj kolega kad dobiješ sine nemora da znači da će to i da bude kad poraste 
-
KaligulaKa
- Drug Član

- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Nema vise vojske ...
Sad se kaze : nek je zivo i zdravo i nek piski stojeci ...
PS. meni su moje nudile pare za gorivo ali nikad nisam uzeo...ionako uvek imamo problem kad zensko hoce da plati racun , zakrvimo... jer ne volim da mi zensko placa
PS. meni su moje nudile pare za gorivo ali nikad nisam uzeo...ionako uvek imamo problem kad zensko hoce da plati racun , zakrvimo... jer ne volim da mi zensko placa
- Viljuska67
Eeeeeeee, ojdosmo mi sa potrošnje na temu da li naša, ili nečija ćerka treba da plaća gorivo
Dobro je Dušan rekao, emancipicipacija žena je sad u trendu, ne dozvoljavaju da im se sve plaća kao kad smo mi odrastali i zadnje novce davali za gorivo, piće, bioskop, motel....
Dobro je Dušan rekao, emancipicipacija žena je sad u trendu, ne dozvoljavaju da im se sve plaća kao kad smo mi odrastali i zadnje novce davali za gorivo, piće, bioskop, motel....
- rachello
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 jtdM
Uhh,ovo predje u ozbiljnu temu,posto ja imam cerku,jos malu...al' ako momcina bude vozio Alfu,dacu i dve crvene
...verovatno ce tad moci za te dve da se sipa 7l,majku im lopovsku pip,pip,pip...
Sto se tice problema,imao sam slican na nekoj od prednodnih,trosila oko 12l i bio je problem sa termostatom,dakle samo proveri termostat i ceeeepaj
Sto se tice problema,imao sam slican na nekoj od prednodnih,trosila oko 12l i bio je problem sa termostatom,dakle samo proveri termostat i ceeeepaj
RACHELLO enterijeri
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Blago tvom sinu
Elem, sa svim navedenim, tj, zima, kvalitet goriva, kradje na pumpama, i naravo, Junior, mislim da si bacio silne pare po majstoroima, tj da ti alfca cak trosi i manje nego sto bi trebalo
Pozz, i uzivaj u voznji, ako ti auto dobro poteze kad je finom ugrejan netreba razmisljti puno o 1-2 l raylike u potrosnji, bar ne kod nas

Elem, sa svim navedenim, tj, zima, kvalitet goriva, kradje na pumpama, i naravo, Junior, mislim da si bacio silne pare po majstoroima, tj da ti alfca cak trosi i manje nego sto bi trebalo
Pozz, i uzivaj u voznji, ako ti auto dobro poteze kad je finom ugrejan netreba razmisljti puno o 1-2 l raylike u potrosnji, bar ne kod nas
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- bicko015
- Garaža: Alfa Romeo 156 1,9 JTD
I ja imam problem sa potrosnjom, a nemam sina
. Meni torosi 11,5l mada ostalo je da ga malo bolje istestiram. Menjao sam protokomer, auto malo bolje ide, al potrosnja je velika. Motor je JTD 81kw.
- Viljuska67
E moj druže Bićko, kanda su moja i tvoja alfa pravljene za toplije, finije, kulturnije, suptilnije krajeve, a ne za ovaj prljavi, hladni, bezvezni Balkan
Pošto mi je sad pun rezervoar, a uz to sam je i čipovao, videću kakva je sad potrošnja. Znači, promenio sam pumpu, više nije NIS već MOL, čipovao, sinu oduzeo rezervni ključ....
Javiću ti rezultat.
Pošto mi je sad pun rezervoar, a uz to sam je i čipovao, videću kakva je sad potrošnja. Znači, promenio sam pumpu, više nije NIS već MOL, čipovao, sinu oduzeo rezervni ključ....
Javiću ti rezultat.
Poslednja izmena od Viljuska67 u Pet Jan 27, 2012 3:47 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- dusanGT
Kad uđemo u Evropu ovo neće da može...Viljuska67 napisao:... sinu oduzeo rezervni ključ...
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Viljuska67
ZA koju godinu, kad mi dođe Drug Alchajmer u goste, neći znati ni gde mi je sin, a kamoli da li imam auto, gde je ključ, a najmanje će me brinuti koliko trošidusanGT napisao:Kad uđemo u Evropu ovo neće da može...Viljuska67 napisao:... sinu oduzeo rezervni ključ...
-
KaligulaKa
- Drug Član

- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Znam da te isn sad mrzi, a ako je icitao i prepisku, i mene, ali pametno...Viljuska67 napisao:...sinu oduzeo rezervni ključ....
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- iznogudovic
- Garaža: Rosso 147 1.6 105 ks 2002
Re: Off iz Alfa 156 JTD, prevelika potrošnja, tražim pomoć
Prica mi jedan, kad je cuo da vozim Alfu, kako neki njegov rodjak u CG ima neku Alfu 2008 godiste i kad ga zaustavila policija na 140, gde je ogranicenje 60, pita ga plavac, sto tako vozi, ovaj se ustao i reku mu ajd sedi ti, pa ga vozi 60, ako mozes, i ovaj mu kaze jes upravu si nemoze nikako, i kao pustio ih.
Tako verovatno i tvoj sinko nemoze polako pa to ti je

Tako verovatno i tvoj sinko nemoze polako pa to ti je