?
 ?
 ?
 ?

Cekao sam neko nasledstvo 3 godine, pa sam ga na kraju dobio pa se ja nadam da cu ove godine da sredim totalno sebi garazu jednu pa onda sledece godine se nadam da ce ici komplet sredjivanje auta
 Cekao sam neko nasledstvo 3 godine, pa sam ga na kraju dobio pa se ja nadam da cu ove godine da sredim totalno sebi garazu jednu pa onda sledece godine se nadam da ce ici komplet sredjivanje auta  
  Drugi poznanik je kupio fiat 500 onda kad je izasao, bila su samo dva u SU tada, i lik ajde da casti drustvo, ode prvi put da provoza auto, parkira i ode sa drustvom u kafic da caste kad posle par sati neko ogrebao cela vozaceva vrata... Mene su vec u komsiluku gadjali sa soljom jer ja prebrzo vozim kroz njihovu ulicu i zabranili mi da vozim kroz nju sa pretnjom krvne osvete (itd) tako da mogu misliti sta me ocekuje kad bih sredio auto i neko video da sam ulozio truda i novca
  Drugi poznanik je kupio fiat 500 onda kad je izasao, bila su samo dva u SU tada, i lik ajde da casti drustvo, ode prvi put da provoza auto, parkira i ode sa drustvom u kafic da caste kad posle par sati neko ogrebao cela vozaceva vrata... Mene su vec u komsiluku gadjali sa soljom jer ja prebrzo vozim kroz njihovu ulicu i zabranili mi da vozim kroz nju sa pretnjom krvne osvete (itd) tako da mogu misliti sta me ocekuje kad bih sredio auto i neko video da sam ulozio truda i novca   Naravno komsiluku nesmetaju deca multimilijonera koja zive tu isto i voze mrtvi pijani mnogo brza vozila, vise servisa koja ugradjuju plin i automehanicarskih servisa koji stalno ganjaju kola kad isprobavaju nego Yugo, jbt tako je brz... Jer odgovorni roditelji u kvartu grada gde su sva dvorista od 800 kvadrata ne zele da unistavaju svoje travnjake pa deca moraju da se igraju po sred ulice i moraju kolica da se guraju po sred puta jer sa obe strane pesacka staza od preko 1m sirine nije dovoljna... I onda je nekih njihov zakon na njihovoj strani jer kakva sam ja budala, ne znam da u stambenim kvartovima grada je dozvoljeno samo 30 do 40km/h da se vozi ali posto sam ja u pitanju, bilo bi dobro da ugasim auto i izadjem i guram ga... Ali sad sam otisao vec sa teme
 Naravno komsiluku nesmetaju deca multimilijonera koja zive tu isto i voze mrtvi pijani mnogo brza vozila, vise servisa koja ugradjuju plin i automehanicarskih servisa koji stalno ganjaju kola kad isprobavaju nego Yugo, jbt tako je brz... Jer odgovorni roditelji u kvartu grada gde su sva dvorista od 800 kvadrata ne zele da unistavaju svoje travnjake pa deca moraju da se igraju po sred ulice i moraju kolica da se guraju po sred puta jer sa obe strane pesacka staza od preko 1m sirine nije dovoljna... I onda je nekih njihov zakon na njihovoj strani jer kakva sam ja budala, ne znam da u stambenim kvartovima grada je dozvoljeno samo 30 do 40km/h da se vozi ali posto sam ja u pitanju, bilo bi dobro da ugasim auto i izadjem i guram ga... Ali sad sam otisao vec sa teme   

Ako neko ima tacnu informaciju ja bih mu bio zahvalan da mi kaze
 Ako neko ima tacnu informaciju ja bih mu bio zahvalan da mi kaze   

:congrats:
   :congrats: Ali u svakom slucaju, u planu je sirenje rubova
 Ali u svakom slucaju, u planu je sirenje rubova 
 A ja verujem da ce biti kvalitetne posto su cene vecine drugih proizvodjaca od 40 do 55e a ove 100e
 A ja verujem da ce biti kvalitetne posto su cene vecine drugih proizvodjaca od 40 do 55e a ove 100e   

Plus nisam ljubitelj karburatora
 Plus nisam ljubitelj karburatora  
  I to moze da poveze bilo ko ako se malo razume u elektriku
 I to moze da poveze bilo ko ako se malo razume u elektriku  

)  nasao u mom prethodnom postu,pa je mozda ispalo da ismijavam kubikazu.
     )  nasao u mom prethodnom postu,pa je mozda ispalo da ismijavam kubikazu.
 Nema na cemu
 Nema na cemu 

). U svakom slucaju, trudim se da napravim sto kvalitetnije i bolje
  ). U svakom slucaju, trudim se da napravim sto kvalitetnije i bolje   

A necu znati ni dok ne dodje lepse vreme posto cu ih onda montirati i onda moram da se jos igram sa reglazom trapa i da podesavam minuse
 A necu znati ni dok ne dodje lepse vreme posto cu ih onda montirati i onda moram da se jos igram sa reglazom trapa i da podesavam minuse  Ali kad to sredim, idemo u Kulu da vidimo da li ima razlike
 Ali kad to sredim, idemo u Kulu da vidimo da li ima razlike   
   Da li cu uspeti da spustim krug ispod 45s
 Da li cu uspeti da spustim krug ispod 45s