sztr ECO GAS Novi Sad
- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
pitanje za sve novosadjane,da li neko zna nesto o ovom servisu za auto gas http://www.ecogas.co.rs/index.html oni su mi poslednja nada da poprave moje sokocalo....jedini rade koltec
- rekesidim
nisam kod Markovica,Doru sam kontaktirao ali kaze da ne radi moj uredjaj....a za Markovica mi je Dora rekao da ima softver ali koliko ga uspesno radi to ne zna...
verujem da je ok al ja sam sa mojom alfom presao vec 100k na plinu i mozda se jednom desilo da imam problem s plinom i to zahvaljujuci majstoru kod koga sam radio mali servis jer mi je sa poklopcem motora naceo crevo od dizne za plin, to je sad reseno sa novim crevom...itd.
Za mene je najbolji majstor za ugradnju plinskog uredjaja u alfu Ivan Todorovic, Ac Rasic, Beograd. Decko je super i stvarno je majstor par exelance...sve pohvale i preporuka svima za ugradnju ....!
pozz
Za mene je najbolji majstor za ugradnju plinskog uredjaja u alfu Ivan Todorovic, Ac Rasic, Beograd. Decko je super i stvarno je majstor par exelance...sve pohvale i preporuka svima za ugradnju ....!
pozz
- rekesidim
Odustao sam od popravljanja ovog mog uredjaja,vozicu ga na benzin neko vreme,dok ne skupim pare za nov uredjaj....to mi je najjeftinija varijanta...