Zamenio prethodni vlasnik malo pre nego što sam pazario auto

p.s.
Gledano odozdole,rekao bih da je to možda i uljani nosač ...
Имао сам идентичне муке на мојој 155ици (1.7 8v). Што се обртаја тиче проблем је био пролупали протокомер, који је уништен од детонација. Мада најпре што колеге горе наведоше, па онда протокомер!! А што се избијања гране тиче, највероватније је проблем у том гуменом прстену на сигурносној клапни, због гасова, високе температуре, итд. исти се да извинеш укрути и онда не може да склизне.mali radojica napisao:...sa ovom sigurnosnom klapnom moram da vidim šta je, nemoguće da je lakše izbio celu granu nego onu gumu na klapni.
Tu smo da se ispomognemomali radojica napisao:dekideki i flavio hvala na odgovorima vezanim za detonacije i gas, kao što vidite ja sam neupućen, a sad znam čega da se čuvam i na šta da obratim pažnju.![]()
Ako budes mogao da dohvatis, pritegni i drzac usisne. Pricvrscuje usisnu granu sa glavom motora i nalazi se ispod nje.mali radojica napisao:granu sam namestio na licu mesta i trebao bih to da namestim kako treba, da otpustim šelne, nategnem granu na dva mesta da bude paralelno i onda dobro stegnem šelne. kupio sam i svećice i još par sitnica pa se nadam da će za vikend to biti završeno. u svakom slučaju javljam šta sam uradio.
A dizne ?alfa&omega napisao:Stavio novu lambda sondu, nemam LCS, a protokomer nisam testirao