alfa 145 ratkapne
ostala mi alfa preko noci bez ratkapni,ne mogu da verujem da je neko to skinu,aj da su bile nove pa i da razumem,ali nista specijalno stanje,sramota!!!Sada me interesuje gde mogu da nadjem ratkapne 14' za moju 145-icu??
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Originalne ratkapne za 145-cu 14" (na slici),kostaju oko 2800 din po komadu i nije ih neko slucajno ukrao,ako su takve bile.Mozes naci neke ruzne falsare od 1200 din u prodavnicama,ali pre bih ti preporucio da po otpadima i oglasima potrazis originale,koje su najlepse.

A Man's Got to Know His Limitations...
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
2800rsd po komadu x 4 = 11200rsd
. Ako ne nađeš na otpadu neke jeftinije bolje kupi alu felne

potpis
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Upravo tako,a i ne mogu toliko lako da ih ukradu 

A Man's Got to Know His Limitations...
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
jeftinije je da ih ofarbas u belo, srebrno ili grafit metalik, kako ti drago... 

da takve su,ali nisu bile nesto ocuvane,ali svakako me je ukanalio do jaja,odvratno mi je sada kada vidim crn tocak,vidim ja da cu murati alu da uzmem,vise se isplati...hvala svima!!!
- peja57
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.4 IE
Pa ako može da pomogne, ja imam 3 alfine ratkapne, koje sam skinuo kad mi je jedna od njih otpala. Pa da tražiš tu jednu. Inače su u srebrnoj boji i nemaju kolor logo nego samo reljefni u centru.
- Igor
- Garaža: Alfa 156 1.8TS 2002.god interior restyle
Evo da ti bude lakse malo, da delimo muku - ja upravo bio do auta nesto da ostavim, Alfa 156 je u pitanju, i imam sta da vidim - nema ni jedne ratkapne!
Evo ove su bile, mada u dosta losijem stanju nego na slici:

I sada ni ja nisam pametan, da uzimam druge ili jurim alu felne... Da ne pricam sto sam danas uzeo u zakup garazu posto bi neko motorce da se castim, i vracam se onako happy sto to zavrsih sa komsijom... pa se srecom ne iznervirah previse kad videh.
Da ne pricam sada sta bi bilo da ga vidim i tako to, ali ako uzmem druge ratkapne, ima svaku rupu da prikacim onim plasticnim drzacima za felnu, pa neka sece pola sata da bi skinuo... EEeee, narkomani, ma bre glavu bi mu ciglom izlupao da ga vidim, al znam da nema sanse...
Evo ove su bile, mada u dosta losijem stanju nego na slici:

I sada ni ja nisam pametan, da uzimam druge ili jurim alu felne... Da ne pricam sto sam danas uzeo u zakup garazu posto bi neko motorce da se castim, i vracam se onako happy sto to zavrsih sa komsijom... pa se srecom ne iznervirah previse kad videh.
Da ne pricam sada sta bi bilo da ga vidim i tako to, ali ako uzmem druge ratkapne, ima svaku rupu da prikacim onim plasticnim drzacima za felnu, pa neka sece pola sata da bi skinuo... EEeee, narkomani, ma bre glavu bi mu ciglom izlupao da ga vidim, al znam da nema sanse...