Anlaser ili anaser
- djokamajstor
- rookie
- Garaža: AUTO SERVIS
Ljudi imam jedan veliki problem treba da skinem anaser sa alfa romea 156 2.5 benzinac ali se bojim da ako i uspem da mu pridjem da ga skinem dal cu uspeti da ga vratim... Ako neko ima iskustva sa ovim molim vas podelite samnom... 
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Dobrodošao na forum.
I ja treba isto da skinem dinamu od bicikle, ali ne znam da li ću moći da je vratim jer je neprilazno pa, ako neko zna neka pomaže.
I ja treba isto da skinem dinamu od bicikle, ali ne znam da li ću moći da je vratim jer je neprilazno pa, ako neko zna neka pomaže.
potpis
- djokamajstor
- rookie
- Garaža: AUTO SERVIS
Hvala za dobrodoslicu, bas mi pomogao tvoj odgovor cirko!
Re: Anlaser ili anaser
cirko83 napisao:Dobrodošao na forum.
Hvala za dobrodoslicu, bas mi pomogao tvoj odgovor cirko!
- Stefan Zailac
- Garaža: Nešto strano i privremeno...
- Sauriann
- Drug Član

- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Ako ne znaš ostavi tu Alfu please, tvoj "servis" nije za te automobile.djokamajstor napisao:Ljudi imam jedan veliki problem treba da skinem anaser sa alfa romea 156 2.5 benzinac ali se bojim da ako i uspem da mu pridjem da ga skinem dal cu uspeti da ga vratim... Ako neko ima iskustva sa ovim molim vas podelite samnom...
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
1. Kaže se: "Dobar dan, ja sam Pera Perić, vozim tu i tu Alfu itd", a ne :" ljudi, pomažite, hitno itd"
2. Nije ovaj forum informacioni centar da se svako registruje samo da bi rešio svoj problem.
3. Moj odgovor ti je pouka da pročitaš pravila ovog, a i bilo kog drugog foruma pre nego što bilo šta napišeš, a i slažem se sa kolegom Sauriann.
Ne možemo mi nikoga da nateramo na silu da bude alfista i da učestvuje aktivno na forumu, ali nije ovo ni pijaca.
I ovaj samjli koji si stavio (
) je baš na mestu za upoznavanje.
2. Nije ovaj forum informacioni centar da se svako registruje samo da bi rešio svoj problem.
3. Moj odgovor ti je pouka da pročitaš pravila ovog, a i bilo kog drugog foruma pre nego što bilo šta napišeš, a i slažem se sa kolegom Sauriann.
Ne možemo mi nikoga da nateramo na silu da bude alfista i da učestvuje aktivno na forumu, ali nije ovo ni pijaca.
I ovaj samjli koji si stavio (
potpis
- Flavio
- Uprava ARCS

- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
156 1.8 TS, Euro 3
Cini se da mi elektro pokretac
polako sazreva za generalu
Koliki je sex remont anlasera i koliko bi okvirno bio ceh ?
Nemam uslova da radim sam no pitam da bih se pripremio finansijski i, lakse odabrao kome da poverim taj posao
Pre nepune 4 godine sam to odradio na 155 (t.j. majstor je). Ceh je bio 30€ a komentar majstora, po obavljenom poslu *%#
*
$#@, na racun tezine zahvata (155 8v btw)

Cini se da mi elektro pokretac
Koliki je sex remont anlasera i koliko bi okvirno bio ceh ?
Nemam uslova da radim sam no pitam da bih se pripremio finansijski i, lakse odabrao kome da poverim taj posao
Pre nepune 4 godine sam to odradio na 155 (t.j. majstor je). Ceh je bio 30€ a komentar majstora, po obavljenom poslu *%#
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Sve zavisi sta je crklo,imas lezajeve ili biksne...nisam ga otvarao,cetkice i u sustini to i crkava najcesce.Cena negde oko 30-40 za remont.

- bane
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Da novci su odprilike toliko a komentar ce biti isti.
Ako si zadovoljan majstorom koji je radio na 155 onda pravac kod njega.
Ako si zadovoljan majstorom koji je radio na 155 onda pravac kod njega.
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- Flavio
- Uprava ARCS

- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Tnx ljudi
U principu, on radi jos uvek relativno OK ali, tacno ga cujem "na uvo"
da to nije to. Situacija je bila ista i dok je bilo toplije vreme pa ipak msm da nije u pitanju accu i spoljni minus.
Stavljam remont u "To Do" listu
U principu, on radi jos uvek relativno OK ali, tacno ga cujem "na uvo"
Stavljam remont u "To Do" listu