Kablovi
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
- lux
- Garaža: 147 1.6 TS 77kw
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
ako je wasted spark sistem gde se ukrstaju kablovi za velike svecice (do 1998) onda uzmi i prestekaj kablove u prirodni raspored, da svaka bobina pali svoj cilindar. nije preporucljivo za duzu voznju jer nije zdravo za chelo klipa ali ces tako jasno znati da li ta bobina radi ili ne radi. istekuj jednu po jednu (nemoj na zivo) na niskom naponu, na konektoru, i sistemom eliminacije ces lako cuti da li je crkla ili ne.
*problem kod wasted spark sistema je sto mogu dve da ti crknu a i da ne znas... dve opaljuju po dva cilindra...
*problem kod wasted spark sistema je sto mogu dve da ti crknu a i da ne znas... dve opaljuju po dva cilindra...
- djolers4
- Garaža: Ex-Alfa 155 2.0 TS 8v
Ex- Alfa 147 mjet 16v
Bianco 159SW 1.9 16v - Lokacija: Vrcin
Posto sam imao problem kad sam pre mesec dana bio u gradu,probio mi jedan kabal od svecice i najblize sam imao Beocar.Uzeo sam njihove Flash kablove pre mesec dana,medjutim,veceras vidim malo sevanje u predelu svecica po mraku.Pravi krs od kablova,iako nisu jeftiniji od ostalih,4300 dinara,vec su probili.Idem ovih dana da mi vrate pare i da vidim sta drugo da uzmem od kablova.Sta preporucujete,cuo sam da je Lika prestala sa radom,ne znam kakvi su Tesla kablovi.Hvala
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
Jaoooooo Djole
Nadji moju temu o tim kablovima

Sad sam izgoreo ponovo kad sam video Fals odnosno flash

Nadji moju temu o tim kablovima

Sad sam izgoreo ponovo kad sam video Fals odnosno flash
- djolers4
- Garaža: Ex-Alfa 155 2.0 TS 8v
Ex- Alfa 147 mjet 16v
Bianco 159SW 1.9 16v - Lokacija: Vrcin
Procitao sam sada sve,moram da odem do njih da mi vrate pare.Ako budu pravili probleme,pribavio sam 2 broja telefona trzisnih inspektora cisto da malo pripretim ako budu vrdali.
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Bas su Flash. Otvoris haubu u mrklom mraku, upalis motor i imas sta da vidis. Sevaju varnice na sve strane
. Takvo je bar moje iskustvo sa Flashom bilo...

FANTAZ'JA
- Slaven
- Garaža: Alfa Romeo 145 1.6TS
steta sto je lika prestala sa radom ://///
i mene moji kablovi svickaju u prijedjelu svjecica , tacno se vidi u mraku kako probijaju po malo u one rupe...
pa koje kablove uzeti ??? dje se mogu uzeti samo kablovi a da nije komplet cijeli sa blokadama (jer kod nas u PG su komplet kablovi 95-100e)
i mene moji kablovi svickaju u prijedjelu svjecica , tacno se vidi u mraku kako probijaju po malo u one rupe...
pa koje kablove uzeti ??? dje se mogu uzeti samo kablovi a da nije komplet cijeli sa blokadama (jer kod nas u PG su komplet kablovi 95-100e)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."