Da li moze neko da preporuci neko ok mesto na Novaka i posle neko mirno mesto na par dana. Ja jos uvek ne znam gde cu, pa cisto da pitam vas.
Ako nigde ne odem ne gine mi da pocastim nesto Alficu.
Isto mi je Zlatibor na umu ali videcu vec sta mi je raditi. Spominje se i Stara planina ali to je vec stvar rezije.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Bio sam na Zlatiboru i Kopaoniku sigurno 10-ak puta, komercijalizovali su ih mnogo pa mi zena nadje da kupi dzemper, cizme, jakne, nad...ani restorani, itd. Razmisljam se o Zabljaku, put od Niksica do Zabljaka je kao stvoren za bas dobro peglanje auta!
Put je perverzija, bio sam u novembru u Niksicu i putovao do tamo preko Zabljaka. Malo je naporan, seprentina ima dosta a jos ako se navuku par kamiona malo je mesta za preticanje.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g., ex AR 155 2.0 16v Super '98, ex AR 155 1.7ts '94, ex AR 164 2.0ts '89, ex AR 164 2.0ts '91, ex AR 164 2.5td Super '96, ex AR 164 2.0tb Super '96, ex AR 164 2.0ts Super '98.
Ja sam na nekih 70-75 km od Zlatibora i poznajem ga dobro. Mogu vam reci da je urnisan sa komercijalom i izgubio je duh planine i mesta za odmor. Steciste je kriminalaca i kompleksasa svih vrsta, a o cenama ne bih puno... Za novogodisnju veceru i jedno nocenje treba platiti isto koliko i za 4 dana u Solunu sa prevozom... Uostalom,ako neko dodje neka mi se javi na pm,mozda se vidimo,dosao bih namenski