Ima li neko preporuku za gumene patosnice za 156icu?
Gde ih naci, koje su cene...?
Patosnice
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Top-Stop Auto je imao lep izbor prošle godine... Ja sam dobio univerzalne Mishelinove uz gume i super su mi se uklopile. U Novom Sadu su kod Rodića, znam da ih ima u još nekim gradovima ali nisam siguran kojim 

Living for the open roads.
- icemilos
- Garaža: alfa 166 TS
- Gorstak33
- Garaža: Fiat bravo 1.6 mjet, 2008.
Ex Alfa Romeo 156 sw jtd 8v, 2003.
Ex Alfa romeo 33 1.7 ie 8v,1993. - Lokacija: Beograd
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Bas malo pre sam bio u TopStop autu... Mishelin 3400din skroz gumene, 3800din zimske tepih+guma. Ni malo nisu jeftine ali po meni vrede 
Living for the open roads.
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Kome trebaju patosnice po meri automobila koji vozi, ima u firmi Autobeli iz Šida, mob. 063/509-210. Govorim o pravim tepih-patosnicama i zaista ljudi odlično rade, a možda imaju i gumene - nisam proveravao. Donose i na kućnu adresu ako je negde u okolini, a izašle me negde oko 1.500 dinara pre 2-3 godine...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Jesu li tipkse fanatiku?
Ja sam uzeo u Kit Komercu obicne, sa alfinim logotipom. Dobro lezu, samo sto ce vremenom verovatno popustiti. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Prave ih tačno po dimenzijama za modele, na moju 156-icu upasovale kao bombona. Nemaju nikakva obeležja i jedino se boja može birati, mada su govorili da planiraju da izvezu amblem vozila po želji, a pošto je prošlo dosta vremena ne bih znao da kažem da li su to sproveli u delo.
U svakom slučaju baš su kvalitetno odrađene, donji deo je napravljen po PS-u, da se ne klizaju od pokreta nogu i vrlo sam zadovoljan, za sada ne pokazuju bitnije znake zamora iako ih koristim i zimi.
Inače sam na tu firmu nabasao na BG sajmu pre više godina, a pre toga sam baš razmišljao gde se ovde mogu kupiti patosnice po meri
U svakom slučaju baš su kvalitetno odrađene, donji deo je napravljen po PS-u, da se ne klizaju od pokreta nogu i vrlo sam zadovoljan, za sada ne pokazuju bitnije znake zamora iako ih koristim i zimi.
Inače sam na tu firmu nabasao na BG sajmu pre više godina, a pre toga sam baš razmišljao gde se ovde mogu kupiti patosnice po meri

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Dobre su onda, u piramidi ima neki tipovi koji siju i presvlake, patosnice su skoro 4000 dinara. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- medrano
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Jel ima jos neki predlog gde bih mogao da potrazim patosnice za moju 156-icu, ali da nisu gumene. One u Kit Komercu mi se nisu bas svidele, a i ne odaju utisak nekog kvaliteta.
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Ja sam skoro na bubnju video lika koji prodaje patosnice tipske , ima za alfe sa znakom i dosta su dobre 1500din .
busso trsi Sline
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
imas na bosanskom sajtu pik.ba ilu slicno originalne za 30e...ako imas nekog od tamo moze da ti posalje...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- medrano
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Buraz, hvala ti puno na informaciji. Samo da pronadjem nekog ko moze da mi ih posalje. Nikad nista nisam narucivao iz Bosne, pa ne znam kako ide.Sauriann napisao:imas na bosanskom sajtu pik.ba ilu slicno originalne za 30e...ako imas nekog od tamo moze da ti posalje...