...ćao društvo...ide zima ...spremaju se kolica da uspešno prebrode ovaj period...tj. bar bi trebalo ...u svakom slučaju osnovne stvari tipa, gume, antifriz, ulje, itd...mada ja imam jedno ne toliko bitno, možda čak i smešno pitanjce...obzirom da EuroDiesel poskupljuje ove nedelje a i inače je najskuplje gorivo...mene zanima kada vam se na 147-ici upali žuta lampica za gorivo...koliko po vašem iskustvu još može da se tera mašina, u stvari koliko je otprilike litara ostalo??? ...znam...reći ćete da zavisi od toga kako voziš, uključeno grejanje itd, itd... mene zanima lično iskustvo...jel to 20, 30, 50 km...
...ako je off topic...prebacite, ali čisto hoću da imam neku predstavu o tome, jer do sada nijedanput nisam imao prilike da proverim to... pozz za sve Alfiste... hvala na odgovorima...
Kod mene je uglavnom 50-ak kilometara, dodje mi neki default. U normalnoj gradskoj voznji od crte do crte mi predje nekih 100 km-a, beogradske guzve ne racunam. Mada zna da varira, ukoliko je hladno, meni je jednom ostao za 30-ak km-a, mada se retko desava da stoji na rezervi i uvece upalim, zaledilo sv ei na bordu nema brojeva, prazan ceo pise.
Gledaj preaci jednom rezervu i kasnije nemoj da cekas da udara u rezervu vec ga dopuni kao sto to vec radis.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
The warning light Kturns on to indicate that approx. 7 litres of fuel are left in the tank.
A za fuel tank 60 litara.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.