sekvent u 33
- milosks
ima li neko sekvet ugradjen u 33....trebaju mi slike kako je ugradjen i gde je postavljen
- Gorstak33
- Garaža: Fiat bravo 1.6 mjet, 2008.
Ex Alfa Romeo 156 sw jtd 8v, 2003.
Ex Alfa romeo 33 1.7 ie 8v,1993. - Lokacija: Beograd
- dojcha
- Garaža: Alfa Romeo 156sw 2.4 jtd
Ja sam imao ugradjen, ali sam prodao auto, imam sliku ako ti nešto znači.

Kompjuter je montiran sa leve strane ispod brisača, dizne su montirane pored benzinskih (vide se na slici) , isparivač se vidi na slici.

Kompjuter je montiran sa leve strane ispod brisača, dizne su montirane pored benzinskih (vide se na slici) , isparivač se vidi na slici.
"Bolje živeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"
- milosks
- NeCi
- Garaža: 159sw 1.9 jtdm
156sw 1.9 jtd
33 1.7 16v boxer - Lokacija: Kragujevac
- dojcha
Ja sam razumeo majstora da je tu probao da montira neke dizne ali pošto sa njima nije mogao da namesti da radi, motirao je ove dole. Tako da to zavisi od dizni koje koristiš. Barem sa ja tako razumeo.
- dojcha
Ne znam kaja je marka u pitanju, ali nije postojala razlika između vožnje na gasu i na benzinu.milosks napisao:reci mi koji uredjaj si imao
i kako si bio zadovoljan
- NeCi
156sw 1.9 jtd
- lalicspecial
- Garaža: alfa 33 1.4ie
alfa 33 1.7ie ostale alfe u rashodu ne racunam
alfa 156 1.8 ts - Lokacija: svilajnac
ako moze da se vidi kako ide ta masina sa tim sekvencijalnim sokocalom!Ja dolazim cesto u KG a i trbalo bi da skoknem do nekog otpada pa mozemo da se upoznamo...
- NeCi
156sw 1.9 jtd
samo se javi na pp kad budes dolazio i nikakav problem
nisam radio nista danas neki drugi poslovi se isprecili, ujutru krece rasturanje definitivno ....

nisam radio nista danas neki drugi poslovi se isprecili, ujutru krece rasturanje definitivno ....
- milosks
srecno sa sekventom,ja sam resio problem lepo nasao fabricki lambda kontrol plin i stavio i nema problema
- NeCi
156sw 1.9 jtd
ugradjen veci deo uredjaja, nisam imao racvu za injektore koje sam sekao tako da ostaje da se zavrsi neki drugi dan, najveci problem je skidanje usisa, tesko se prilazi ,zapekli srafovi,dihtunzi mogu da se ostete, ali sve je dobro proslo ,moze da se vozi , sutra nastavljam...
- NeCi
156sw 1.9 jtd
zavrsena ugradnja plina, imalo malo komplikacija i cekao sam kabal za vezu sa racunarom, ali je na kraju sve zavrseno, treba da se malo steluje ali cini mi se da auto bolje ide na gas nego na benzin 

- lalicspecial
- Garaža: alfa 33 1.4ie
alfa 33 1.7ie ostale alfe u rashodu ne racunam
alfa 156 1.8 ts - Lokacija: svilajnac
a to moram da vidim..a dihtunzi usisa sam ja pravio to mnogo brzo ide..Ja se razmisljam i probacu neki dan da povezem dotok gasa na ajnspric dizne i vidim da li ce da radi kako treba mada ne verujem ali probacu....NeCi napisao:zavrsena ugradnja plina, imalo malo komplikacija i cekao sam kabal za vezu sa racunarom, ali je na kraju sve zavrseno, treba da se malo steluje ali cini mi se da auto bolje ide na gas nego na benzin