156 2.5 V6 veliki servis?
- Gerg
- Garaža: Lancia delta 1.6 LE
Alfa Romeo 156 selespeed - Lokacija: Srbija Trstenik
Dakle,interesuje me koliko kosta veliki servis motora za pomenuti motor?Planiram eventualnu kupovinu 156 sa tim motorom,pa da se raspitam kod kolega koji imaju V6...koliki je interval velikog servisa i malog i to bi mi dobro doslo... 

- stefanves
- Garaža: 156 rest. 2.5 V6
- Gerg
- Garaža: Lancia delta 1.6 LE
Alfa Romeo 156 selespeed - Lokacija: Srbija Trstenik
- stefanves
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Ovlašćeni servisi kao Delta su zakon za onog ko ima para. Kod njih za cenu dva velika servisa možeš da kupiš celu drugu takvu Alfu.
Jbg, znači ja nikad neću imati Alfu 2.5 v6 što mi je velika želja.
Ali ima rešenja!!! Nemoj ići u Deltu.
Najbolje je da pozoveš neku prodavnicu pa pitaj koliko izlaze delovi, pa pozoveš nekog majstora i pitaš koliko za ruke pošto niko neće da ti odgovori, a ja ne znam.

Jbg, znači ja nikad neću imati Alfu 2.5 v6 što mi je velika želja.

Najbolje je da pozoveš neku prodavnicu pa pitaj koliko izlaze delovi, pa pozoveš nekog majstora i pitaš koliko za ruke pošto niko neće da ti odgovori, a ja ne znam.

potpis
- sibin
- Garaža: 5,4L
a ko kaze da je delta najbolja. tacno je da najbolje prazne novcanik naivnim musterijama. znaci samo u bg-u ima barem 3 servisa da su bolji od delte i barem duplo jeftiniji.
- stefanves
Cena koju sam pomenuo je samo za delove.
Za servise sam gotovo uveren da postoje mnogo bolji.
Delovi su im original, i tu nema spora. Da su preskupi, jesu. Da li vrede, ne znam.
Za servise sam gotovo uveren da postoje mnogo bolji.
Delovi su im original, i tu nema spora. Da su preskupi, jesu. Da li vrede, ne znam.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Delove kupi u Delti, a za "ruke" ima daleko boljih servisa od njih. Tamo radi klincadija i ne bih im davao da mi zupce kaiseve...npr to.
Acqua-Olio-Benzina
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
npr. kad kupujes delove za veliki servis, na mnogim mestima ces dobiti odgovor da nemaju nista uz objasnjenje da, citiram, "to" kod nas niko ne vozi... cak i u Delti se desi da prodaju jedan set ili nesto iz istog, pa da treba da cekas 15-20 dana dok im nedostajuci deo/delovi stignu. Zavisi sta menjas (set zupcastog, kanalnog, svecice, ulje i filtere), delovi idu od oko 600 eur, pa na vise, u zavisnosti i od toga sta nadjes i sta kupujes. Ruke su i do 200eur za V6, kako gde, posto ima mnooooogo vise posla nego na TS, JTD ili JTS motoru, a mnoooogo manje mesta za rad, a cesto se i motor "spusta". Ako dodje do toga, onda nije lose odraditi odmah i set kvacila.... Bar sam ja to sve djuture odradio na 100kkm... Dobra stvar je sto su za V6 duplo duzi redovni servisni intervali!!!

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”