Alfa 147 77 kw ugradnja varijatora
Dali postoji mogucnost tj dali moze da se ugradi varijator u Alfu 147 1.6 105 hp,kakve bi prepravke bile koliko bi to kostalo i dali bi bilo isplativo,mozda promena bregaste.......
- Santino
- potenziato

- Garaža: 155 scary fast
Instalacija, racunar, solenoid, bregasta sa varijatorom i da molis boga da je glava ista...
i sta onda posle? samo da imas problema sa varijatorom...
Salim se, ali realno nece biti jeftin tuning...
i sta onda posle? samo da imas problema sa varijatorom...
Salim se, ali realno nece biti jeftin tuning...

- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Više se isplati da prodaš tvoju pa kupiš sa varijatorom
potpis
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
cirko83 napisao:Više se isplati da prodaš tvoju pa kupiš sa varijatorom
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Vidim da nije bas jednostano ipak mi ne gine chip tuning,kn filtercic i neki sportski zadnji lonac samo malo da dodjem do para.jer ne mogu sebi dozvoliti da me neki sicusni automobilcici sa dci motorima preticu jer Alfa je ipak Alfa.doduse nisam mnogo stiskao gas.mnogi koji vide Alfu(misle da je trkalica)jednostavno se zalepe i zele da je preteknu pod svaku cenu a ja to ne dozvoljavam i uvek branim cast Alfe.Ako je neko odradio chip tuning na Alfi 147 1.6 77 kw moze mi reci dali je osetio neku razliku tj poboljsanja pozzz
- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
.Ta oznaka ih drzi na distanci
Re: Alfa 147 77 kw ugradnja varijatora
slavisa78 napisao:Vidim da nije bas jednostano ipak mi ne gine chip tuning,kn filtercic i neki sportski zadnji lonac samo malo da dodjem do para.jer ne mogu sebi dozvoliti da me neki sicusni automobilcici sa dci motorima preticu jer Alfa je ipak Alfa.doduse nisam mnogo stiskao gas.mnogi koji vide Alfu(misle da je trkalica)jednostavno se zalepe i zele da je preteknu pod svaku cenu a ja to ne dozvoljavam i uvek branim cast Alfe.Ako je neko odradio chip tuning na Alfi 147 1.6 77 kw moze mi reci dali je osetio neku razliku tj poboljsanja pozzz
Jednostavno stavi na gepek oznaku V6
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ne znam kakvi su ti planovi,ali ono sto bih ja uradio je:Ubacivanje 1.8 ili 2.0 motora.
Mozes dati tvoj i doplatiti za jedan od gore navedenih.
Za cip,KN itd,itd daces pare,a skoro nista neces osjetiti,i ako bude kakav napredak,nece biti bas evidentan,i za mjesec dana zeljeces brze i jace...
Za cip,KN itd,itd daces pare,a skoro nista neces osjetiti,i ako bude kakav napredak,nece biti bas evidentan,i za mjesec dana zeljeces brze i jace...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Odlicno svidja mi se to sto kazes meni na gepeku pise 1.6 t.spark,mada neki misle da je to maska i da ko zna koja se masina nalazi ispod haube.pridje mi jedan covek u gradu kaze sto mi je auto lep svideo mu se kako izgleda.pita me on koliko konja a ja kazem 105 a on ne moze da se nacudi,tako da ladno mogu da stavim oznaku v6dusan 145 kv napisao:slavisa78 napisao:Vidim da nije bas jednostano ipak mi ne gine chip tuning,kn filtercic i neki sportski zadnji lonac samo malo da dodjem do para.jer ne mogu sebi dozvoliti da me neki sicusni automobilcici sa dci motorima preticu jer Alfa je ipak Alfa.doduse nisam mnogo stiskao gas.mnogi koji vide Alfu(misle da je trkalica)jednostavno se zalepe i zele da je preteknu pod svaku cenu a ja to ne dozvoljavam i uvek branim cast Alfe.Ako je neko odradio chip tuning na Alfi 147 1.6 77 kw moze mi reci dali je osetio neku razliku tj poboljsanja pozzz
Jednostavno stavi na gepek oznaku V6.Ta oznaka ih drzi na distanci
![]()
SCHUMACHER napisao:Ne znam kakvi su ti planovi,ali ono sto bih ja uradio je:Ubacivanje 1.8 ili 2.0 motora.
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Bilo bi fora ubaciti 1.8 s obzirom da ih fabricki nije bilo. 
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
[youtube] [/youtube] ma da sam uzeo ovako nesto i bog da me vidi da bas o nicemu ne razmisljam
- Jurke
- Drug Član

- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... benzingas/
Srbija brale!
Re: Alfa 147 77 kw ugradnja varijatora
Jesi siguran???darko qv napisao:Bilo bi fora ubaciti 1.8 s obzirom da ih fabricki nije bilo.
Vid' ovu:
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... benzingas/
Srbija brale!
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош