imam gadan problem
- voki147
- Garaža: opel corsa c 1.2 , Alfa romeo 147 1.6 120ks
Auto je radio normalno nista se nije desavalo.Sinoc dolazim ja iz prokuplja vracam se za nis auto putem ulazim u nis na tabli se samo pojavilo uvezi ulja "slab pritisak ulja u motoru" i auto mi je stao na sred puta. Nisam mogao da ga upalim. Pogledao sam ulje sve ima. Kada okrenem kljuc samo vrti anlaser nece uopste da vergla. Ubacim ga u 2 i bez kvacila cimne ga i toliko. Stvarno neznam sta je. Danas idem da ga odslepam pa kod majstora. Ako znate o cemu se radi napisite. Hvala unapred
- Boki_Dj
- Garaža: Ex Alfa 33 1.4IE Imola, '93;
156 SW Distinctive, 2.0 JTS, '03 - Lokacija: Nis
Pumpa za ulje.
"Oversteer is when you hit the wall with the back of the car, understeer is when you hit the wall with the front of the car, horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take it with you."
- losdokosti
- Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
mozda je pumpa i ispravna a crkao senzor pritiska za ulje ja bih prvo proverio senzor lakse je ako nista drugo pa tek onda pumpu ulja ako je senzor u redu
a da proveri i da nemas vise senzora za pritisak ulja mozda 2 kao sto je slucaj za senzor temperature vode jedan salje info na tablu a drugi info racunaru nisam upoznat bas sa tvojom masinom detaljno
Re: imam gadan problem
Boki_Dj napisao:Pumpa za ulje.
mozda je pumpa i ispravna a crkao senzor pritiska za ulje ja bih prvo proverio senzor lakse je ako nista drugo pa tek onda pumpu ulja ako je senzor u redu
a da proveri i da nemas vise senzora za pritisak ulja mozda 2 kao sto je slucaj za senzor temperature vode jedan salje info na tablu a drugi info racunaru nisam upoznat bas sa tvojom masinom detaljno
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Meni sve to aludira da ti je zakuco motor, jer uljna pumpa nije bacala gore ulje. Voleo bih da je drugacije ali cisto sumnjam!
- losdokosti
- Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
nije dobro sto nece da okrene - zavergla motor daj boze da nije ono naj gore
javi sta si radio
Re: imam gadan problem
sale_75 napisao:Meni sve to aludira da ti je zakuco motor, jer uljna pumpa nije bacala gore ulje. Voleo bih da je drugacije ali cisto sumnjam!
nije dobro sto nece da okrene - zavergla motor daj boze da nije ono naj gore
javi sta si radio
- voki147
- Garaža: opel corsa c 1.2 , Alfa romeo 147 1.6 120ks
saznalo se. zubcasti izgubio oko desetak zubaca kod radilice. sve je dobro proslo nista nije osteceno. 
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Odlicno, drago mi je sto nije neki veci kvar!voki147 napisao:saznalo se. zubcasti izgubio oko desetak zubaca kod radilice. sve je dobro proslo nista nije osteceno.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
retki su motori koji ne krive nista kad prezubci,alfe pogotovo,kad zamenis zubcasti,prvo okreni motor vise puta pa premeri kompresiju i tek onda pali
moguce je da je iskrivio par ventila jer je bio pod zaletom,polomio soljice hidropodizaca...svasta se desava,proveri sve da ne bi morao posle da menjas i neplanirano
moguce je da je iskrivio par ventila jer je bio pod zaletom,polomio soljice hidropodizaca...svasta se desava,proveri sve da ne bi morao posle da menjas i neplanirano
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Neverovatno da nije ništa...znam da lada i stari golf ne hvataju ventile ali da Alfin motor to preživi bez posledica to je neverovatna sreća...
- Boki_Dj
- Garaža: Ex Alfa 33 1.4IE Imola, '93;
156 SW Distinctive, 2.0 JTS, '03 - Lokacija: Nis
Uh, imao si mnogo sreće 
"Oversteer is when you hit the wall with the back of the car, understeer is when you hit the wall with the front of the car, horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take it with you."
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Pre sat vremena kod mene identicna situacija... Izbacio mi je low oil pressure i ugasio se u centru grada. Ostavio sam kola na parkingu, ujutro cu zakaciti komp da ocitam greske pa cu ga vec nekako odklajcati do majstora...

Living for the open roads.
- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Meni se to desilo samo 2 puta mislim, i to prvi put kada sam seo u Alfu i kada mi se auto ugasio i jos jednom, naglo sam pustio kvacilo i ugasio se. Odmah zatim je palio. 
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Moj neće da upali.. samo vrti alnaser.. udomio sam ga kod majstora, sigurno je zubčasti- kad skine glavu videćemo štetu... U svakom slučaju, biće ovo ludo i ne zaboravno putovanje

Living for the open roads.