"Setup Menu" na 159 ne funkcionise?!

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Vanjoslav
Garaža: Alfa Romeo Giulia Veloce
Pridružio se: Uto Apr 26, 2011 5:06 pm

"Setup Menu" na 159 ne funkcionise?!

Čet Nov 17, 2011 12:57 am

Na levoj rucici se pale svetla, nalazi se dugme za ukljucivanje funkcije MENU, i ono je odjednom prestalo da funkcionise. Takodje, na istoj rucici, nalaze se tasteri sa strane + i -, preko kojih se podesava osvetljenje kontrolne table, takodje ne funkcionisu. Da li sam nekako uspeo da deaktiviram to dugme ili je upitanju nekakav kvar? Molio bih za pomoc ako je neko imao vec slican problem ili ima ideju sta moze da bude upitanju. Unapred zahvalan.
Slika
Vanjoslav
katics
Garaža: alfa 159 jtdm 16v
Pridružio se: Sre Nov 07, 2012 11:58 pm

Re: "Setup Menu" na 159 ne funkcionise?!

Čet Nov 08, 2012 12:03 am

pozdrav,
izvinjavam se sto temu dizem iz mrtvih ali imam isti problem kao i ti a nije se o tome pricalo pa me zanima da li si i kako si resio problem?

hvala unapred! :arflag
katics
Garaža: alfa 159 jtdm 16v
Pridružio se: Sre Nov 07, 2012 11:58 pm

Re: "Setup Menu" na 159 ne funkcionise?!

Ned Nov 18, 2012 3:30 pm

uh zar niko nema iskustva sa ovim problemom? Bio sam kod Stojanova, razocaran servisom,ostavio sam auto da pogledaju u cemu je problem. Otisao u cekaonicu i cekam auto u nadi bice brzo cisto da vide sta je i kazu kosta toliko i toliko i kraj price. Medjutim sedim cekam.. cekam... i cekam.. auto su od 3h cekanja gledali maximalno 15 min, kad sam otisao da pitam sta je zasto ima toliko treba, lik hladnokrvno kaze pa nemam pojma u cemu je problem ja sam tu gledao bla bla bla. Nisam ustanovio u cemu je problem ne znam da li ce pomoci ako promenim komplet rucice.

Bilo kakav info bi mi znacio!

pomagajte :arflag

Povratak na “Area Servizio”