Izinjavam se na losim slikama ali ovo mi lici na neki Jensen ili nesto slicno. Stoji kod Tempa na Vilinim vodama
Prolazim svakog jutra pored nje a i posle posla kad se vraćam. Jadna Alfa koliko je tovare.dixynja napisao:Dusa me boli kada vidim da tog sivog GT-a pocnu da tovare...Alex 156 ti kao da si iz bloka,upucen si u Alfe iz kraja
bio je u ZR na skupu,zovu ga Vule ili tako nestosErGiO napisao:Pa bio je jedan na skupu, da li u KG ili na Huji prosle godine. Verovatno je to taj isti lik.
E,a mislim da je vozi najnapucanija KineskinjaSauriann napisao:Prolazim svakog jutra pored nje a i posle posla kad se vraćam. Jadna Alfa koliko je tovare.dixynja napisao:Dusa me boli kada vidim da tog sivog GT-a pocnu da tovare...Alex 156 ti kao da si iz bloka,upucen si u Alfe iz kraja
Inače, ja sam čuo da Kinezi sva bolja auta iznajmljuju iz nekog razloga (možda po zakonu ne mogu da kupe ili sl.).
Nekad je stajala u Pop Stojanovoj i sada na tom mestu stoji Sprinterica, a sada je u Breganičkoj.ljube-kugla napisao:cija je sektasica