NAVAK track-day
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Dobro bre,svi smo mi LJUBITELJI AUTOMOBILA , nema potrebe za generalizovanjem onih koji voze druge marke automobila...Divljaju i sa Alfama (uverio sam se) , divljaju i sa BMWom (uverio sam se) , divljaju i sa _________ (na crtici stavite bilo koju marku automobila) . Poenta je u COVEKU,da li je normalan ili ne!

- Alex156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
Sve dolazi s godinama ja mislim da je svako od nas imao svoje trenutke... Recimo ja sam prestao da divljam kad sam zamalo probio zastitnu ogradu na kosutnjaku da se to desilo sada sigurno nebi bio na ovom svetu... Tako da sam naucio na laksi nacin...
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
@Saurian svaka cast za snimak, uzivao sam a sto se tice onog BMW-a zdusno bih poderao jednog takvog van saobracaja dok bi me za alfu bolelo srce da tako nesto uradim.
Volim i ja da se potrkam i da dodam gas ali ne i da krsim saobracajna pravila (osim onog o prekoracenju brzine
). Vecina cini pravilo tako da kao sto su Srbi nepismen narod tako su i vozaci BMW-ova kompleksasi ili kao sto davnih dana rece neki lik tamo negde videvsi klinca koji dize motor na jedan tocak ispred kafica da misli da posle toga moze bolje da hebe da se zahebao.
Volim i ja da se potrkam i da dodam gas ali ne i da krsim saobracajna pravila (osim onog o prekoracenju brzine

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
meni se konkretno kockica bmw uvek svidjala,vozio sam je i vozio se,ali sam se na neki nacin razocarao,neudobna sedista,neodgovarajuci polozaj,recimo provozao sam golfa 2 vr6,na kratko a posle me je i provozao vlasnik jer nisam imao iskustva sa ergelama,u to vreme sam vozio corsu 1.2 koja je bila izuzetno udobna,golf je imao sve ono sto valja na sebi,rekaro sedista,brembo kocionu opremu,bilstein stelujuce amortizere sa crvenim oprugama,sto mi se izuzetno svidelo alki kad izadjem iz njega i vidim da je golf,razocaram se
mene su italijani uvek odusevljavali,fiat 128 sport mi je bio idol,dugo sam mastao o njemu ali sobzirom da je vecina bila crvena i uglavnom full krsevi koji su se prdavali,onda sam odustao,iz opela sam trazio fiatov zvuk sto sam posle i delimicno uspeo,sva ona udobnost u voznji sto je imala nije mi odgovaralo sedenje,menjao sedista i nije to to
cale je vozio fiat cromu koju i danas ima,sedenje je visoko ali je udobno i izlazim odmoran,imao sam fiat una u kome se isto visoko sedi ali sam ubacio sedista od 155 i polozaj je bio extra,a kad sam seo u 75-icu sediste me je odusevilo,mekano sedenje sa udobnim polozajem
ima nesto u toj marki koju obozavamo,i taqcno po tipu auta mozes da procenis i coveka,dal je seljak(bez uvrede pojedincima) ili divljak,imam drugara sa kojim sam odrastao i oduvek vozi bmw,normalan lik nije kurcevit vozac iako ima i babarogu ali ne divlja izmedju auta i ako to moze,mada i on kaze za odredjenu marku auta ko je kakav
ja iako sam uvek gotivio bavarca nisam zaplivao u njihove vode,miris stare alfe i zvuk me odusevio
a ima i ona tema na forumima i gomila slika i snimaka kako u bavarca pakuju alfino srce,da njihovo valja ne bi ga menjali
ima snimak kako su u vw transportera upakovali isto to alfino srce
verovatno ima tu nesto sto valja
e sad odosmo u off
mene su italijani uvek odusevljavali,fiat 128 sport mi je bio idol,dugo sam mastao o njemu ali sobzirom da je vecina bila crvena i uglavnom full krsevi koji su se prdavali,onda sam odustao,iz opela sam trazio fiatov zvuk sto sam posle i delimicno uspeo,sva ona udobnost u voznji sto je imala nije mi odgovaralo sedenje,menjao sedista i nije to to
cale je vozio fiat cromu koju i danas ima,sedenje je visoko ali je udobno i izlazim odmoran,imao sam fiat una u kome se isto visoko sedi ali sam ubacio sedista od 155 i polozaj je bio extra,a kad sam seo u 75-icu sediste me je odusevilo,mekano sedenje sa udobnim polozajem
ima nesto u toj marki koju obozavamo,i taqcno po tipu auta mozes da procenis i coveka,dal je seljak(bez uvrede pojedincima) ili divljak,imam drugara sa kojim sam odrastao i oduvek vozi bmw,normalan lik nije kurcevit vozac iako ima i babarogu ali ne divlja izmedju auta i ako to moze,mada i on kaze za odredjenu marku auta ko je kakav
ja iako sam uvek gotivio bavarca nisam zaplivao u njihove vode,miris stare alfe i zvuk me odusevio
a ima i ona tema na forumima i gomila slika i snimaka kako u bavarca pakuju alfino srce,da njihovo valja ne bi ga menjali
ima snimak kako su u vw transportera upakovali isto to alfino srce
verovatno ima tu nesto sto valja
e sad odosmo u off
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Kkao je dobro on za Alfa Romeo.Kunem ti se da gledam na parking i ujutru i vise puta dnevno,a i krila sam placao poprilicno i radio u kladionici.
I stvarno nema lijeka!
FOREVER!
Re: NAVAK track-day

Kkao je dobro on za Alfa Romeo.Kunem ti se da gledam na parking i ujutru i vise puta dnevno,a i krila sam placao poprilicno i radio u kladionici.

I stvarno nema lijeka!

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- TheWickerMan
- Administrator
Posto je ova 156-ica ovako odvratno Ćuningovana,nek sedi opusteno,nije mi zao 

- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
- TheWickerMan
- Administrator
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
hoce da kaze da niko nije skapirao alfu iza vec su se svi fokusirali na cicu 

- TheWickerMan
- Administrator
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Da li ja trebam da idem da se lecim ili eventualno da se pridruzim nekoj paradi ponosa? Ja sam prvo gledao Alfu i razmisljao kako se taj branik ne uklapa i kako je prevelikih dimenzija, kako nikako ne stoje oni retrovizori i da mi nekako ne ide ovaj fazon crne haube... Molim za savet?Sauriann napisao:hoce da kaze da niko nije skapirao alfu iza vec su se svi fokusirali na cicu

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- Alex156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
Nije da se pravim pametan ali nisu nesto ni cica a pogotova Alfa... no opet o ukusima se neraspravlja....Sauriann napisao:hoce da kaze da niko nije skapirao alfu iza vec su se svi fokusirali na cicu

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- sale_75
Nisam sve citao pa nisam mnogo upucen, Klisone jer si ti izleteo sa staze ispred Alekse ili je to neki drugi auto.
Re: NAVAK track-day
Na ovom klipu vidi se moj bivsi bmw, sada je plavi karavan. Ja sam ga kupio 99' i tada je bio jedan od najbrzih karavana u Beogradu. Bordo metalik, M paket opreme, koza, klima, tempomat, alu felne 16", sper dif, itd. GM su tada bile tablice na njemu, a mislim da su jos uvek. Stajao sam pored njega pre dve-tri godine i totalno su ga razvalilikilson napisao:Veruj da jeste...![]()
Imam cak prve tri brzine izmenjane kada sam usao na stazu. Najgore od svega je sto je Aleksa bio ispred mene i bas smo se lepo ganjali...![]()
![]()
![]()
[youtube]oYYncE5bpD8[/youtube]

Nisam sve citao pa nisam mnogo upucen, Klisone jer si ti izleteo sa staze ispred Alekse ili je to neki drugi auto.
-
ki
- Drug Član
Obisao ga, pa preforsirao tu krivinu i "uparkirao" se. Staza je bila vlazna pa je bila frka - taman kad se opustis, ide ringispil... 
[youtube]7vUmDeGEtBg[/youtube]

[youtube]7vUmDeGEtBg[/youtube]
- sale_75