Riccardo Riccardi najveci genijalac na fb. Covek ima na stotine slika klasicnih i novih alfi. Veliki je poznavalc i ljubitelj. Ko je na fejsu neka mu posalje prijateljstvo. Evo i par slika sa njegovog profila.
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Pozdrav svima, ne zamjerite ne snalazim se bas najbolje jos uvijek, ne mogu da nadjem, postoji li podforum s temama o automobilima clanova ili? Ne bi da otvorim na pogresnom mjestu
I don't suffer from insanity - I enjoy every minute of it!
Voleo sam motore, narocito copere da se voze sa uzivanjem. Mislio sam se pazariti i jedan skuter za grad i kratke relacije da ne palim auto bezvee. Ali od skora ne verujem da cu ga uopste i kupiti i da cu se drzati bicikle.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Postoji slicna stvar za Android telefone, ali radi preko bluetootha. Ima moj kolega.
Ovaj:
[youtube]Ay-ZvTn3fLo[/youtube]
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Ovo je kupio neki svedja da se vozika po stazi, ne za takmichenje koliko sam razumeo.
Mislim da je sasija bila u F3000 a za motor ne znam iskreno motor izgleda kao 12 v...