bio bih zahvalan kad bi mi neko od vas nasao taj pinjol gore jer tamo ima dosta 33ki i poslao nekim busom za podgoricu, ne pitam za cijenu

model je 33, motor 1.7 IE 8V boxer, 1990 god (model je od 77kw)
hvala svima unaprijed!
e nije me bilo dugokoki959 napisao:E sad pošto i ja imam isti problem, ne rešen već godinu dana interesije me jel zaista bilo to u pitanju?!?! Ja sve probao i menjao senzore i isprobavao razne table i kontrolisao instalaciju i.....ništa. Zato me kopka da li si imao sreće da je samo to ili si baksuz ko ja, ne daj bože, pa je neka sitnica koja ispade krupnica.
samo kontakti na satu ocisti sitnom smirglom i naprskaj vd sprejom i sigurno nece da poskakuje to se meni desavalo...bakar oksidira i nema dobar kontakt a uredjaji su osetljivi..koki959 napisao:Lepo sto si opet aktivan... Ja u međuvremenu proverio i poluosovinu i sve ok. Sad mi u vožnji poskakuje kazaljka kilometar sata , vrlo malo, tako da na 50 km obrne tim sitnim cupkanjem 3-4 km. Čim tako poskakuje kazaljka tipujem da je ipak elektrika ?! Ispade čitava filozofija!!! Što kažeš sve radi super ali taj mali problem me izludjuje...