Crklo mi je pozadinsko osvetljenje na displeju za kilometražu i pređeni put. Gde bih mogao da potražim takve sijalice za zamenu, a da to nije Delta?
I kome da idem da mi to uradi?
Pozadinsko osvetljenje LCD displeja
- Minketa
- Garaža: 156 SportWagon 1.9JTD 2004.
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
Pa kod bilo kog autoelektricara to je standardna ubodna sijalica od 1,2W a mozes i sam da kupis u prodavnici i da zamenis

- Minketa
Ok, ali kako stići do nje? Sta sve treba poskidati, odakle početi?
Čekaj, da li si ti mene dobro razumeo gde je problem? Nemam pozadinsko osvetljenje LCD displeja na kome stoji kilometraža i pređeni put. Je l' moguće da je za pozadinsko osvetljenje LCD displeja postavljena tolika sijlica. Ja sam mislio da su tu LE diode.
Čekaj, da li si ti mene dobro razumeo gde je problem? Nemam pozadinsko osvetljenje LCD displeja na kome stoji kilometraža i pređeni put. Je l' moguće da je za pozadinsko osvetljenje LCD displeja postavljena tolika sijlica. Ja sam mislio da su tu LE diode.
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
Skines zastitnu plastiku kod km sata jedan zvezdasti sraf pogledaj unutra na gornjem delu odvijes i polako povuces plastiku prema sebi kad je skines videces srafove koji drze km sat skines i njih izvadis sat iskonektujes kablove i mozes da radis sta hoces,naravno obavezno iskljuci konakt i ne pali ga dok ne vratis dzek nazad jer ce ti upaliti gresku,to je otprilike to manje vise 
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
ako je kao sto kolega flojd kaze ubodna zamenicemo lako, vec sam sa drugarom menjao pozadinsko osvetljenje instr. table, pa znam kako se radi.. samo da je ubodna, a ne led.
cimni na 062/527-776 tu sam ti u komsiluku u Zablju, pa cemo da zamenimo
i da, imam viska sijalica
cimni na 062/527-776 tu sam ti u komsiluku u Zablju, pa cemo da zamenimo
i da, imam viska sijalica
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- Minketa
Neću da se pravim pametan, ali meni je neverovatno da pozadinsko osvetljenje LCD displeju daje obična sijalica. Ja tipujem da su to sitne LE diode raspoređene oko displeja, i da su one ugrađene u displej. Ovaj displej me nekako uvek potseća na tetris za poneti i slične ekrane. Pa, tu nisu ugrađivali sijalicu k'o falanga malog prsta. No, sutra ću da otvorim i vidim.
Pa'ste, meni radi pozadinsko osvetljenje čitavog kilometar sata. Samo je LCD pomrčina.
Pa'ste, meni radi pozadinsko osvetljenje čitavog kilometar sata. Samo je LCD pomrčina.