Uzgred imam za tebe neki poster ako vec toliko volis taj auto
Renault Megane III Coupe RS - Markoni viđen si :D
- vojaalfa
- Drug Član

- Garaža: 156 1.8TS SW
Re: Renault Megane III Coupe RS - Markoni viđen si :D
E Markoni, Markoni meni je vec preko one stvari hvaljenje i upucavanje tog renoa u razne uporedne testove narocito ovih iz EVO-a (verovatno su im neki sponzori) ali dobro to je tvoj izbor.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Jbg, postali su referentni u hothatchevima - i Twingo i Clio i Megane...
Acqua-Olio-Benzina
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Ja generalno mnooogo volim kola, to znaju svi koji me poznaju. I sad, a i u buduce cu uzivati u svakom u kome mogu na neki nacin da se pronadjem. Da li ce to biti Alfa, Renault, Seat ili koji vec to ne znam ni ja sam. Prevelik je spisak kola u mojoj glavi koje volim i koja bih posedovao da ni sam ne znam koji mi je sledeci. Alfa ce sigurno ponovo doci na red kada bude imala auto koi imam mogucnosti da vozim i pritom zadovoljava neke moje prohteve. U svakom autu treba pronaci ono po cemu je najbolji i uzivati u tome ako je moguce...
Ja nigde ne rekoh da ga toliko volimvojaalfa napisao:ako vec toliko volis taj auto
Ja generalno mnooogo volim kola, to znaju svi koji me poznaju. I sad, a i u buduce cu uzivati u svakom u kome mogu na neki nacin da se pronadjem. Da li ce to biti Alfa, Renault, Seat ili koji vec to ne znam ni ja sam. Prevelik je spisak kola u mojoj glavi koje volim i koja bih posedovao da ni sam ne znam koji mi je sledeci. Alfa ce sigurno ponovo doci na red kada bude imala auto koi imam mogucnosti da vozim i pritom zadovoljava neke moje prohteve. U svakom autu treba pronaci ono po cemu je najbolji i uzivati u tome ako je moguce...
- vojaalfa
- Drug Član

- Garaža: 156 1.8TS SW
Ma dobro de, kao sto rekoh stvar izbora, nego poster?
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Hehhe, nece da treba, imam dobre fotke svih kola koje sam vozio pa cu od njih da pravim postere za garazu. Ali hvala u svakom slucaju 
-
SashaSa
- Drug Član

Baš zato sam počeo da ih cenim. Takve automobile je trebala Alfa da pravi(mislim na vozne osobine)....starac vujadin napisao:Jbg, postali su referentni u hothatchevima - i Twingo i Clio i Megane...