Dok vam se jednog momenta ne desi nešto što sve to pokvari i prosto vam ne dozvoljava da budete spokojni i opušteni,djavo neki ko će ga znati

Recimo naše drage ljubimice Alfe koje svi volimo i trudimo se da ih što bolje održavamo i pazimo

Kupim Milicu

ali dogadjaj od jutros me je naterao da napišem sve ovo,mrzim stanove...živeo sam u njemu 28 god i nije mi se dopalo....volim kuću sa dvorištem i par borića u njemu...
Sad imam tako nešto i silom prilika zbog izvodjenja gradjevinskih radova oko kuće omiljeni sto za ispijanje kafe sam morao da pomerim ispod lepe vite jele....
Ustanem jutros skuvam kafu i laganica uživam u jutru i čitam novine,na toj istoj jeli imam par gugutki već mesecima koje daju poseban prizvuk ambijentu....elem rešio sam da se ne nerviram zbog ubijenog psa i štete na Milici pa rekoh sebi da se opustim!!Ustanem da sipam vode...vraćam se za sto i ispijam gutljaj kafe dobro progutam i ukapiram:Obe gugutke su mi se POSRALE u kafu ladno i bez blama,a ja magarac ispijam kafu i ostali sadržaj i ne gledam u šolju...

Nisam znao kako da odreagujem.....valjda sam se navikao na razna sranja i gremline u životu
Hm maleri,slučajnosti ili nešto treće?Nadam se da nisam jedini