ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
ne... nije zahebano...
nego je lakse napraviti... nego sto ces sacekati i kupiti... xD felne mislim...
Nego Grujo koliko cekas kablove... ?
nego je lakse napraviti... nego sto ces sacekati i kupiti... xD felne mislim...
Nego Grujo koliko cekas kablove... ?
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Sacekao sam ih, stigli su 
Trebalo im je 10ak dana...
A moze i bez cekanja, imaju BERU na stanju. Ali kostaju 200 veverica... vazi... spakujte mi o'ma dva kompleta!

Trebalo im je 10ak dana...
A moze i bez cekanja, imaju BERU na stanju. Ali kostaju 200 veverica... vazi... spakujte mi o'ma dva kompleta!

- Nigy
- Garaža: .
@ vojaalfa
Felne nisu problem, ima ih za birati
Ove su Fondmetal, i zato su mi drage, a na njima su zimske gume (koje su vec za otpisivanje pa ih rabim da ne kupujem letnje za ovu sezonu).
Naj lepse su mi njene originalne, ali su samo 14

Ove OZ su vidjene za sledecu sezonu.

A postoje jos dve alternative

I ako hocu na 17

@ Gruja
Centar S uvozi Bosch, kablovi su cool, uzeti ih na komad jer je komplet preskup i tesko ga je naci.
@ ljube-kugla
Te Ferodo sam i ja stavio, ali bi trebalo da su stigli spolja, pa cu videti kako se ponasaju. za sada skripe...
@ JaMaL
Potpuno sam voljan da te resim dileme sta ces sa TS-om!
Felne nisu problem, ima ih za birati

Ove su Fondmetal, i zato su mi drage, a na njima su zimske gume (koje su vec za otpisivanje pa ih rabim da ne kupujem letnje za ovu sezonu).
Naj lepse su mi njene originalne, ali su samo 14

Ove OZ su vidjene za sledecu sezonu.

A postoje jos dve alternative

I ako hocu na 17

@ Gruja
Centar S uvozi Bosch, kablovi su cool, uzeti ih na komad jer je komplet preskup i tesko ga je naci.
@ ljube-kugla
Te Ferodo sam i ja stavio, ali bi trebalo da su stigli spolja, pa cu videti kako se ponasaju. za sada skripe...

@ JaMaL
Potpuno sam voljan da te resim dileme sta ces sa TS-om!

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ove donje felne su lepe i mislim da bi joj stajale,nego ako plocice odma koce neuilizane onda je ok ali u mom slucaju jednostavno nisu htele ni da koce,kod mene su opelovi fabricki diskovi i opelova klesta a iz ranijih iskustava znam za jadac pa kupim najjeftinije pa ne valjaju,pa malo skuplje pa ne valjaju i tako redom i dok nisam Remsu nasao
zelene Ferodo se jako dobro pokazale na vise auta desava se da sitno skripucu dok su hladne ali to nije nista,sad imam pozadi na opelovim klestima te zelene i kopaju kako koce,imao sam ih na stanju u dosta dobrom stanju skinute nekad sa sve klestima a napred jos uvek teram Remsu i ne bi menjao,nije skupo a odlicno kopce,malo je kilava pedala na prvom kocenju ali vec sledece je ozbiljno

za nuzdu se moze i ovako resiti,to je drifter uradio za svoju 75-icu

zelene Ferodo se jako dobro pokazale na vise auta desava se da sitno skripucu dok su hladne ali to nije nista,sad imam pozadi na opelovim klestima te zelene i kopaju kako koce,imao sam ih na stanju u dosta dobrom stanju skinute nekad sa sve klestima a napred jos uvek teram Remsu i ne bi menjao,nije skupo a odlicno kopce,malo je kilava pedala na prvom kocenju ali vec sledece je ozbiljno

za nuzdu se moze i ovako resiti,to je drifter uradio za svoju 75-icu

ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Nigy
- Tazio
- Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE - Lokacija: Koceljeva
A vidis ovde se sa tobom u potpunosti slazem 

Gedora te quiero !
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Re: ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
Nigy napisao:Ne znam, nekako mi telefonka ne stoji na sektasici...

Gadno izgleda. Ne stoji joj uopste.
- Tazio
- Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE - Lokacija: Koceljeva
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Ako se dobro secam, komentarisana je u temi Jos jedan zanimljiv oglas. Nova arhiva!!, recimo oko Nove godine. Mislim da je neko od kolega i isao da je gleda. 

- JaMaL
Hmm...
Da li je kabl od bobine drugaciji od ostalih kablova za paljenje?
imam 3 seta kablova i na sva 3 mi je otpor 0-0.75 na kablu bobine a na kablovima za svecice 5.01-5.5 ohm-a...
izgledaju mi isto... mislim da bi trebali da su isti? tj. da li je moguce da imam 3 losa kabla za bobinu i 3 dobra seta ostalih kablova? ne kapiram...
Da li je kabl od bobine drugaciji od ostalih kablova za paljenje?
imam 3 seta kablova i na sva 3 mi je otpor 0-0.75 na kablu bobine a na kablovima za svecice 5.01-5.5 ohm-a...
izgledaju mi isto... mislim da bi trebali da su isti? tj. da li je moguce da imam 3 losa kabla za bobinu i 3 dobra seta ostalih kablova? ne kapiram...
- Nigy
Ako hoces, cimni me pa da izmerimo moje kablove.
Ne vidim razlog za postojanje neke razlike...
Ne vidim razlog za postojanje neke razlike...

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
aj izmericu i ja kod mene sutra
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
izmerio sam kablove,na svima je 1.5 oma a od cetvrtog je 1.8 oma
kablove sam uzeo u Rikambiju u Zemunu pre par godina kad sam ubacio ovaj motor,a prvih mozda i mesec dana sam vozio sa nekim crvenim mozda i fabrickim sa 1.6 motora
kablove sam uzeo u Rikambiju u Zemunu pre par godina kad sam ubacio ovaj motor,a prvih mozda i mesec dana sam vozio sa nekim crvenim mozda i fabrickim sa 1.6 motora
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
nadjem neki fiatov stari kabal i izmerim otpor,kad na njemu 5.2 oma
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Kakav ti je taj od bobine, jel zicani? Ovi od 5ohm-a su ti dobri, mislim to je u redu.
- JaMaL
ma jok svi su isti... bar po izgledu i natpisu na njima...
nebitno... zamenio sam taj kabl sa drugim koji je isto 5.5 ohm-a pa cemo da vidimo... trebalo bi da je ovaj ok...
nego danas mi se desila cudna stvar... isao sam autoputem i na 140km/h mi propadne pedala od kocnice do poda skoro... kada sam 2-3 puta napumpao pedalu on se vratila na recimo 80% prethodne visine...
onda sam ugasio i upalio auto... posle tog skretanja i stajanja... i kocnica je nastavila normalno da radi... nema vishe propadanja i tvrdoca je kao i ranije?
znam da kad mi crkne glavni kocioni to izgleda tako... ali mi jos nije crkao glavni kocioni i odmah se vratio da radi posle 10 min.? vozio sam posle jso 15 km do kuce i sve ok... nema propadanja niti mekane pedale...
ne kapiram sta jos moze da bude osim glavnog kocionog? i da li on moze da se manifestuje tako samo jednom pa ce poceti ucestalije? nije mi se ovakav kvar njega jos desavao... obicno ili crke ili ne... nema na pola? valjda?
nebitno... zamenio sam taj kabl sa drugim koji je isto 5.5 ohm-a pa cemo da vidimo... trebalo bi da je ovaj ok...
nego danas mi se desila cudna stvar... isao sam autoputem i na 140km/h mi propadne pedala od kocnice do poda skoro... kada sam 2-3 puta napumpao pedalu on se vratila na recimo 80% prethodne visine...
onda sam ugasio i upalio auto... posle tog skretanja i stajanja... i kocnica je nastavila normalno da radi... nema vishe propadanja i tvrdoca je kao i ranije?
znam da kad mi crkne glavni kocioni to izgleda tako... ali mi jos nije crkao glavni kocioni i odmah se vratio da radi posle 10 min.? vozio sam posle jso 15 km do kuce i sve ok... nema propadanja niti mekane pedale...
ne kapiram sta jos moze da bude osim glavnog kocionog? i da li on moze da se manifestuje tako samo jednom pa ce poceti ucestalije? nije mi se ovakav kvar njega jos desavao... obicno ili crke ili ne... nema na pola? valjda?
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
los hvalitet kocionog ulja,nabreknu gumice i svremena na vreme zablokira
ja uglavnom uzimam na lukoil pumpi ulje i za par meseci mi na svim autima pocele kocnice da blokiraju,pedala je ista ali klesta idu tesko
kad sam ih porasturao imam i sta da vidim,gumice nabrekle i kad se stavi preko klipa one vece za par milimetara,zamenom istih sve se vratilo u normalu
isto to ulje ima i po lokalnim prodavnicama,a sobzirom da cesto nesto prepravljam i ispustam ne isplati mi se da kupujem skupa ulja kad se pola prospe po betonu,rukama,radnom odelu...
ja uglavnom uzimam na lukoil pumpi ulje i za par meseci mi na svim autima pocele kocnice da blokiraju,pedala je ista ali klesta idu tesko
kad sam ih porasturao imam i sta da vidim,gumice nabrekle i kad se stavi preko klipa one vece za par milimetara,zamenom istih sve se vratilo u normalu
isto to ulje ima i po lokalnim prodavnicama,a sobzirom da cesto nesto prepravljam i ispustam ne isplati mi se da kupujem skupa ulja kad se pola prospe po betonu,rukama,radnom odelu...
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
kakve ideje ljudi imaju pa to je strasno
http://www.alfapower.nu/viewthread.php?tid=19937" onclick="window.open(this.href);return false;
ima i lepih
http://www.alfapower.nu/viewthread.php?tid=18221
http://www.alfapower.nu/viewthread.php?tid=19937" onclick="window.open(this.href);return false;
ima i lepih
http://www.alfapower.nu/viewthread.php?tid=18221
- JaMaL
lambo vrata... ccc...
prava stvar ce biti one neonke sto su uzeli kada namontiraju...
imam novi cilj u zivotu
prava stvar ce biti one neonke sto su uzeli kada namontiraju...
imam novi cilj u zivotu

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147