Dijagnostika
Pozdrav svima.Imam jedno pitanjce u vezi Alfe 147 ts 77kw.Danas odoh uservis na zamenu ulja i posto sam Alfu skoro pazario reko da odradim dijagnostiku.Covek mi kaze da prijavljuje gresku centralne jedinice(mikroprocesor) P0606 i da zbog toga mogu u skorije vreme imati problema.E sad,auto radi besprekorno,motor kao i elektronika bar se ne pale nikakve lampice na tabli.Da napomenem da kada sam uzimao auto umesto predjene kilometraze,bile su samo crtice dok dnevna kilometraza radi.Citao sam ovde na forumu vezano za kilometrazu-crtice,ali reko bolje da pitam vas iskusne.Malo sam oduzio ali ne zamerite.Hvala unapred i pozdrav.
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Neka proveri masu na ECU i jedan od uzroka moze da bude i voda ako je pran motor itd...
Ovo je vezano za p0606 gresku , za crtice na satu vec imas pisano po forumu potrazi .
Ovo je vezano za p0606 gresku , za crtice na satu vec imas pisano po forumu potrazi .
busso trsi Sline
Hvala Alfaskorpion na odgovoru,ajd videcu sta moze da se odradi.Mene zanima licno gde se tacno proverava masa na ECU ako nije problem,laik sam za ovo ali ako mozes malo podrobnije da objasnis.
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Tesko da ti mogu objasniti ovako ali ako se ne razumes bolje odvezi auto u neki vidjeniji alfin servis , upitanju je elektronika sa tim nema igranja .
To ti je drugarski savet manje ce te boleti glava mozes da napravis veliku stetu
To ti je drugarski savet manje ce te boleti glava mozes da napravis veliku stetu

busso trsi Sline
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”