Kolege dakle, da li se neko bavio ovim stvarima? Neki dan sam skinuo mrezicu sa jednog zvucnika na zadnjim vratima i video da su fabricki neki bedni sa papirnim membranama...Realno meni oni lepo sviraju,mada nemaju bas punocu i snagu, ali me interesuje da li se neko bavio zamenom istih sa nekim malo kvalitetnijim "markiranim" i kakvi su zvucni rezultati u pogledu jacine, kvaliteta i basa? Da li se isplati ulagati u to? Takodje nisam primetio kako su učvršćeni fabricki zvucnici, nigde ne videh šrafove ispod mrežice tako da bi me i to zanimalo ukoliko je neko rasklapao, mora li da se skida ona kompletna oplata vrata? Naravno podrazumeva se da kada se zamene zvucnici sve lepo legne u prvobitno stanje...
Sta mislite o ovome...
Zamena fabrickih zvucnika na 147, YES or NO?
- al.ro.147
- Garaža: 147 1.6 ts
159 1.8 mpi - Lokacija: Uzice
- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Re: Zamena fabrickih zvucnika na 147, YES or NO?
YES,ali prvo prelistaj ovu temu.
viewtopic.php?f=62&t=49903&start=225
viewtopic.php?f=62&t=49903&start=225
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Ja sam za vikend odraadio sve zvučnike pa možeš pitati šta te interesuje...naravno u temi iz posta iznad. 

- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Posto vozis 147, imas bas u toj temi detaljan opis kako se dolazi do zvucnika, skida, menja... sta ti je potrebno.... negde sam postavio, mislim da je u ovoj temi koju ti je kolega dusan dao...
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”