Alfa 147 CD Player
- Tomic
- Garaža: Audi TT
Interesuje me, koliko bih mogao dobiti za obican CD player (nije mp3) iz 147-ce?
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Ne bih se bas slozio sa tobom... par ih je prodato po oglasima zadnjih meseci po 80 eur..
pre par meseci je neko sa foruma nudio 80 eur za njega jer su mu negde trazili isto oko 80 ali nije stigao da kupi...
Ja razmisljam da moj stavim na oglase, ali se dvoumim, posto bih kasnije alfu prodao sa rupom na mestu cd playera...
pre par meseci je neko sa foruma nudio 80 eur za njega jer su mu negde trazili isto oko 80 ali nije stigao da kupi...
Ja razmisljam da moj stavim na oglase, ali se dvoumim, posto bih kasnije alfu prodao sa rupom na mestu cd playera...
- DejanGT
- Garaža: Giulietta MultiAir | 2010
Bolje ga onda čuvaj, mnogi ljudi preskoče oglas u kome vide auto sa rupom za radio - u fazonu ”kad fali radio ko zna šta tu još fali...” tako da ti tih 80 eura posle izađe na nos... a i mnogi će danas rado žrtvovati hi-fi u kolima zarad udobnosti da ne vucaraju onu glupu pločicu od radija okolo ili se ne zavlače ispod sedišta da je negde kriju.
Re: Alfa 147 CD Player
DogoArgentino napisao: Ja razmisljam da moj stavim na oglase, ali se dvoumim, posto bih kasnije alfu prodao sa rupom na mestu cd playera...
Bolje ga onda čuvaj, mnogi ljudi preskoče oglas u kome vide auto sa rupom za radio - u fazonu ”kad fali radio ko zna šta tu još fali...” tako da ti tih 80 eura posle izađe na nos... a i mnogi će danas rado žrtvovati hi-fi u kolima zarad udobnosti da ne vucaraju onu glupu pločicu od radija okolo ili se ne zavlače ispod sedišta da je negde kriju.
Poslednja izmena od DejanGT u Uto Mar 08, 2011 11:03 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
- Sone Bg
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
A i fazon je sto se taj fabricki lepo uklapa, i mnogo lepse izgleda kad je on nego neki ''sareni". Pri prodaji ti sigurno nece smetati jer se mnogim ljudima svidaju fabricke muzike 

- DogoArgentino
znam, zato ga i nisam stavljao na oglas
ja sam prvi izbegavao te sto im fali radio..
Al s druge strane ne planiram da prodajem ovu alfu bar 3-4 god, a znam iz iskustva da za cd nije dobro kad stoje i ne koriste se zbog mehanizma..
Videcu u nekom servisu jel postoji neko siguran nacin cuvanja, ako ne ide na oglas...

ja sam prvi izbegavao te sto im fali radio..
Al s druge strane ne planiram da prodajem ovu alfu bar 3-4 god, a znam iz iskustva da za cd nije dobro kad stoje i ne koriste se zbog mehanizma..
Videcu u nekom servisu jel postoji neko siguran nacin cuvanja, ako ne ide na oglas...
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
kad prodaješ auto uvek možeš da dokupiš ponovo taj radio i popuniš rupu za 50e
(sa običnim cd) ili je popuniš sa kasetašom od 30e :LINK
bio je oglas i sa cd radiom ali je prodat. Džabe da ti stoji 50e zarobljeno 3-4 godine a tad će biti još jeftiniji...Evo prodajem ja moj za 50e ako ga neko hoće (kao nov je), dodaću još toliko i kupiti polovnu alpinicu
(sa običnim cd) ili je popuniš sa kasetašom od 30e :LINK
bio je oglas i sa cd radiom ali je prodat. Džabe da ti stoji 50e zarobljeno 3-4 godine a tad će biti još jeftiniji...Evo prodajem ja moj za 50e ako ga neko hoće (kao nov je), dodaću još toliko i kupiti polovnu alpinicu

- DogoArgentino
To jeste, ali marfi je uvek tu da se pobrine da kad odlucis da prodas auto, nema ni jednog fabrickog na oglasima
Tako da bih moj radije sacuvao, kazem ako postoji siguran nacin "konzervacije", ako ne, oglas...

Tako da bih moj radije sacuvao, kazem ako postoji siguran nacin "konzervacije", ako ne, oglas...
- stain
- Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd m-jet 16v
ja bash trazim cd za ar147 ali koji podrzava mf volan
nisam 100% siguran da moze svaki fabricki player da radi sa komandama na volanu, ako moze imash potencijalnog kupca
nisam 100% siguran da moze svaki fabricki player da radi sa komandama na volanu, ako moze imash potencijalnog kupca

- teske
- Garaža: Alfa 147 1.9 Jtd M-jet
Mene interesuje da li kad se izvadi ovaj fabricki cd radio i one kutijice ispod,za casu i sta vec,da li moze tu da se ubudzi fabricka navigacija?Naravno koliko je to komplikovano?
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
evo mog CD-a iz 156 kao nov. Dosao red da se proda, nekom ce da znaci a meni da stoji ne treba...
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... cdradio/#0
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... cdradio/#0
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
Ako neko hoce da proda originalni radio iz 147 neka se javi. ja mogu dati, pored para, moj neispravni, pa nek popuni rupu 
Da li neko zna da li cu izgubiti komande na volanu ako uzmem neki aftermarket sony, kenwood ili slicno?

Da li neko zna da li cu izgubiti komande na volanu ako uzmem neki aftermarket sony, kenwood ili slicno?
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
- SrbinUE
- rookie
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”