Radovi:

Kopaonik:

Slikano je telefonom,jbg.
dobro izgleda masina ....Gorstak33 napisao:Evo prodje i moj godisnji odmor.Jes' da nisam bio nigde,ali sam uzivao uz moju alficu.Druzili smo se par dana i pokusao sam koliko mi je vreme i novac dozvolio da je dovedem u red.Repariraqo sam amortizere u BOBO SPORT-u,zamenio spone,silente i uradio reglazu.Posle toga je na red dosla registracija i prenos i ovom prilikom bi se zahvalio kolegi,bivsem vlasniku Flojdu na svesrdnoj pomoci i cimanju opko prenosa,jer sam isti preneo na kevu(castim kad se vidimo).Posle svega je usledila jedna test voznja na relaciji Brus-Kopaonik.Utisci:nisam mogao da verujem koliko se auto utegao i koliko je precizniji i stabilniji.Sleduje mi kupovina zimskih guma,tacnije dve polovne pozadi,zadnje idu napred,jer su prednje pola slik-pola sa 2 mm sare,a pred zimu dve nove napred.Takodje planiram da kupim i polugu ili ti nosac spone koji ide od letve do kraja spone,jer je desna kriva i na reglazi nisam mogao da ispravim volan pa je ostao malo ukrivo,kao i zastitu,a ako mi finansije dozvole kompletno farbanje.Evo i par slicica.
Radovi:
Kopaonik:
Slikano je telefonom,jbg.