Kakva su vam iskustva sa koznim sedistima u Alfi?
Cime ih odrzavate?
Ja koristim TurtleWax, i mogu vam reci da i nisam previse zadovoljan.
Nekako, brzo izgubi dejstvo i koza postane suva.
Odrzavanje koze
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
Moja iskustva su ok, ranije sam koristio neko sredstvo u tubi i bio zadovoljan sa njime, a sad sam kupio neko dr. u platičnoj boci od 500ml i nisam je još probao.. Kad dođem kući rećići ti koja su. Znam samo da ovo u tubi nije baš brendirano, ali je održavalo sjaj i mekoću.
Možda se jedino suvozačevo brže postane "suvo" jer se ono najviše koristi, pozadi su skoro nova jer retko ko i seda
Možda se jedino suvozačevo brže postane "suvo" jer se ono najviše koristi, pozadi su skoro nova jer retko ko i seda
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
- stefanves
- Garaža: 156 rest. 2.5 V6
Ovaj desno imam i ja, i nije nista posebno.
Danas cu oprati kozu sa BABY sapunom, pa cu je namazati NIVEA kremom.
Da vidimo kako ce to da radi.
Danas cu oprati kozu sa BABY sapunom, pa cu je namazati NIVEA kremom.
Da vidimo kako ce to da radi.
- stefanves
Da, enterijer je crn, tj. vise je seiv nego crna...al' vodi se kao crn.
Video sam pre par meseci neku fotku, kreme, u crvenoj metalnoj kutijici i rekose da je to naj naj!
Seca li se nko imena te kreme?
Video sam pre par meseci neku fotku, kreme, u crvenoj metalnoj kutijici i rekose da je to naj naj!
Seca li se nko imena te kreme?
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Probaj Sonax kremu za odrzavanje koze, meni se cini da je dobra, ima je na OMV-u
- stefanves
Kako je koristiti? (da li se koza prvo pere necim, sa cim, kako...?)
Re: Odrzavanje koze
To je taerdeljan napisao:

Kako je koristiti? (da li se koza prvo pere necim, sa cim, kako...?)
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Sauriann napisao:Pozdrav kolega,
kremu sam kupio u Labrador prodavnici cipela u Beogradu koja se nalazi na uglu ulica Knez Mihajlove i Nikole Spasića (možeš naći na google maps). Cena je 300 dinara za ono malo pakovanje...

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- stefanves
- Gorstak33
- Garaža: Fiat bravo 1.6 mjet, 2008.
Ex Alfa Romeo 156 sw jtd 8v, 2003.
Ex Alfa romeo 33 1.7 ie 8v,1993. - Lokacija: Beograd
Hemelova prodavnica se nalazi na uglu Narodnog fronta i Prizrenske,na Zelenjaku,onde gde uvek stoje policajci.Tamo cete sigurno naci ti kremu i nepogresiva je,vec sam pisao o tome. 

-
Sa
- Drug Član
Ja sam je koristio za kožnu garnituru, dobra je ali se dosta teško utrljava.
- stefanves
- BaneT
- Garaža: AR 156 SW 1.9 jtd 103kW 2003 god.
Taman topik koji me zanima pošto sam nov u alfa floti...
Usled nedostatka vremena još nisam počeo da picanim kola ali sam probao na jednom sedištu sledeće:
Vlažne maramice za pranje/čišćenje...
za sam sjaj sam upotrebio kremu koju sam kupio u Merkuru....pre kasa...neka (mislim da je iz DE) za održavanje kože....kupio sam je lani za održavanje jakne...prezadovoljan sam ...1k din je cena
na brzinu sam probao u kolima i rezultati su više nego dobri...pola sedišta sam namazao i razlika se baš vidi...stim što nisam kasnije utrljao višak koji koža ne upije...to ženina pozadina utrljala...pssst
volan mi je prilično izlizan i samim tim već znate lepljiv....ova mazalica je tu lepljivost spustila za bar 80%
Usled nedostatka vremena još nisam počeo da picanim kola ali sam probao na jednom sedištu sledeće:
Vlažne maramice za pranje/čišćenje...
za sam sjaj sam upotrebio kremu koju sam kupio u Merkuru....pre kasa...neka (mislim da je iz DE) za održavanje kože....kupio sam je lani za održavanje jakne...prezadovoljan sam ...1k din je cena
na brzinu sam probao u kolima i rezultati su više nego dobri...pola sedišta sam namazao i razlika se baš vidi...stim što nisam kasnije utrljao višak koji koža ne upije...to ženina pozadina utrljala...pssst

volan mi je prilično izlizan i samim tim već znate lepljiv....ova mazalica je tu lepljivost spustila za bar 80%
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Ja merkam Hemelovu da kupim ali nema u KVu... Moracu da je uzmem u BGu , jer izgleda da je najbolja ...
Re: Odrzavanje koze
BaneT napisao:stim što nisam kasnije utrljao višak koji koža ne upije...to ženina pozadina utrljala...pssst![]()

Ja merkam Hemelovu da kupim ali nema u KVu... Moracu da je uzmem u BGu , jer izgleda da je najbolja ...