molim pomoc...
- zemun_159
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v
ako moze preporuka za majstora u Petrovcu na moru ili u blizini... jedva sam se dovukao, alfa se gusi (i gasi), slabo prima gas, trokira. upalila se lampica "check engine", nakon toga podivljala kazaljka od goriva
(stalno isla gore do kraja - dole do kraja) nakon toga zakucala dole i non stop blinka "rezerva" iako ima 2/3 goriva. Izvor problema - EKO pumpa u Cacku
ubedjen sam 100%
- losdokosti
- Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
po mom misljenju tebi druze treba dobar bosista a ne majstor za alfe bosista ce nju da izleci nadam se da si sacuvao racun od goriva 
-
KaligulaKa
- Drug Član

Kolege iz Crne Gore možda znaju nekog majstora dole,imaš Darka qv u Sutomoru i Schumachera i Marjana 155 u Titogradu 
SCHUMACHER, Podgorica, +38267430111
SCHUMACHER, Podgorica, +38267430111
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Evo ovako.Sad razmisljam kod koga da ode s kolima?Ne smijem ni za jedog majstora da kazem,e on je dobar.Jer ih u Sutomoru sve znam.Znaju da popravljaju samo Golf 2 i slicnu tehnologiju.
Sta mislis mozes li se kako dovuci kroz tunel Sozinu do Pg-a?Da je dovedes do Fandja ovdje.Mada ja sumljam tu na filter goriva.Da je zapusen i nema gasa.
Ipak oni rade Italijane,pa mirne glave da je ovdje dovedes.Ja sam sjutra slobodan,inace sam 2 smjena,pa sam u Podgorici kod sestre.Sjutra sam u Sutomoru.Ako ne moze do Pg-a onda ne znam.Ici cemo redom od majstora do majstora po Sutomoru.
Sta mislis mozes li se kako dovuci kroz tunel Sozinu do Pg-a?Da je dovedes do Fandja ovdje.Mada ja sumljam tu na filter goriva.Da je zapusen i nema gasa.
Ipak oni rade Italijane,pa mirne glave da je ovdje dovedes.Ja sam sjutra slobodan,inace sam 2 smjena,pa sam u Podgorici kod sestre.Sjutra sam u Sutomoru.Ako ne moze do Pg-a onda ne znam.Ici cemo redom od majstora do majstora po Sutomoru.
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- darko qv
Sad sam dobio odg.na drugom foruma da moras spojiti auto na dijagnostiku prvo,pa onda da se vidi.U Sutomoru to nemamo gdje.Doduse ima jedan lik,pa mozemo da probamo.
Samo Pg.
Samo Pg.
- zemun_159
- darko qv
Najveci ti je uspon izmedju Petrovca i Sutomora,dok se pones uz Kufin,onda u Sut.dp tunela Sozina imas uspon i to je to.Ja sam sjutra ujutru u Sutomoru.Imas Scumijev br.tu,pa ga kontaktiraj kako da podjes do Fandja.Jer,i ja ne znam bas najbolje. 
- zemun_159
ok druze hvala ti. ili da probam prvo kod nekog u Sutomoru da pogledaju filter?
- darko qv
Pa,moze.Ima lik tu,moras proci pored njega na putu ka skretanju za tunel Sozina.Kad prodjes tunel i udjes u Sutomore krecu servisi sa lijeve strane puta,prvi je za Citroen-pezo bla,bla,bla,drugi koji ti zaobilazis i treci Brezanin se zove,zuta neka tenda preko puta autobuskog stajalista.Vulkanizeri su i imaju servis,a cini mi se i dijagnostiku.Mislim da je imaju,sad se cuh s drugom,kaze da imaju.Vlasnik je Milan,mlad momak,trkac,ima ekipu majstora,pa neka probaju. 
- zemun_159
- darko qv
- zemun_159
darko qv hvala ti puno, resio sam problem. bio sam jutros kod Brezanina, Milan je za svaku pohvalu, bas se potrudio. problem je bio sa kontaktom dzeka na jednoj dizni, a to je pocelo da zeza nedugo nakon sipanja goriva u Cacku, bio sam ubedjen da je lose gorivo. Prodjoh celu CG sa 3 cilindra
neverovatno. Pohvalio bih i Ivana sa Bezanije za "assistenza stradale", savete i dijagnostiku preko mobilnog
covek je za svaku preporuku!!!
- zemun_159
-
KaligulaKa
- Drug Član

- darko qv
- Sauriann
- Drug Član

- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Isto mi se desilo pre par meseci ali na bulevaru u Beogradu. Nazoveom odmah Deshu i svratim kod njega. Problem rešen za 5 minuta...
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Kako je moguće da se konektor razlabavio - ima "osigurač" koji sprečava slučajno isključivanje... Možda neko, radeći na injektorima, nije gurnuo konektor do nekog "klika"...
Meni jedan, inače, dobar i pametan majstor "zaboravio" da zategne šrafove koji drže injektore u ležištu, jer smo se zapričali. Na probnoj vožnji (Mišeluk) javio MCSF grešku, pa nazad u servis...
Meni jedan, inače, dobar i pametan majstor "zaboravio" da zategne šrafove koji drže injektore u ležištu, jer smo se zapričali. Na probnoj vožnji (Mišeluk) javio MCSF grešku, pa nazad u servis...
Alfa je stil... ostalo je status...
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Kako ja nisam vidio ovu temu ranije
Al dobro,drago mi je da si rijesio problem
Inace,promijenio sam br,mozete me dobiti na +382 68 609 120 ,pa ako kome bude sto trebalo za ubuduce-ne ustrucavajte se
Al dobro,drago mi je da si rijesio problem
Inace,promijenio sam br,mozete me dobiti na +382 68 609 120 ,pa ako kome bude sto trebalo za ubuduce-ne ustrucavajte se
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Sauriann
- Drug Član

- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Re: molim pomoc...
Ovo sam ja isto pitao masjtora i on kaže pa na trećoj dizni to im je kao fabrički propust u kablu...Nije ni pitao decka (pomagača koji je sedeo u autu) koji je iščitao grešku o kojoj se to radi, već se odmah uhvatio za treću. Bio sam tu pored i gledao.dusan147 napisao:Kako je moguće da se konektor razlabavio - ima "osigurač" koji sprečava slučajno isključivanje...
E sad možda na 159 nije tako.
- zemun_159
osigurac je bio u redu ali se unutra metalni deo malo rasirio i gubio kontakt. isto treci kao u tvom slucaju 
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Sauriann napisao:Ovo sam ja isto pitao majstora i on kaže pa na trećoj dizni to im je kao fabrički propust u kablu...Nije ni pitao decka (pomagača koji je sedeo u autu) koji je iščitao grešku o kojoj se to radi, već se odmah uhvatio za treću. Bio sam tu pored i gledao. E sad možda na 159 nije tako.dusan147 napisao:Kako je moguće da se konektor razlabavio - ima "osigurač" koji sprečava slučajno isključivanje...
Odo' da odma' proverim treći kabel...zemun_159 napisao:osigurac je bio u redu ali se unutra metalni deo malo rasirio i gubio kontakt. isto treci kao u tvom slucaju
Alfa je stil... ostalo je status...