alfaholic napisao:Ako za mesec dana ne poližeš ovde sve ove bajke što si pisao o Lagunama i Fokusima, odmah prodaj Alfu, nije za tebe.
Auto industrija mi obezbeđuje egzistenciju,tako da teško da ću polizati sve što napisah...Fokus deluje manje,pa je otpao,Laguna veruj mi samo zbog imena,Honda jeste pouzdana,al' skupo i bezlično,naročito unutra....Imam fore do 28-29 da se predomislim...ova je ko nova,al' ne prima mp3 definitivno i nema komande na volanu.Il' da kupim kineski dvd&navigaciju ili potražim muziku sa mp3 momentom...Komande na volanu i ne podnosim,pa to opraštam...PROGRESSION oprema koliko videh uglavnom na holandskim placevima.A i 120ks je premalo za toliku lepotu,al' može to da se navrne na malo više....
I da obavestim kolegu koji je kupio Alfu u AUTOITALIA da sam mu proverio da auto zaista nije previše prešao,a 166 ima par neoprostivih sitnica u enterijeru i spolja jedva primetno oko levog stopa inače je zaista prešla malo...bila je eskort pratnja nekoj VIP ličnosti,pošto ima priključke poput policijskih ili bar slične na mestima gde se to ne bi očekivalo.