brava 166 2006

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
transporter
rookie
Pridružio se: Pon Avg 22, 2011 12:24 pm

brava 166 2006

Pon Avg 22, 2011 1:42 pm

pozdrav svima,ja sam nov medju vama ali alfe vozim odavno,imam ozbiljan problem sa bravom na 166 ci prvo je na daljinsk
i prestala da reaguje vozacka brava i na kljuc takodje,skinuo tapacirung i nasao bravu koja je naravno zapertlovana,razradio malo mehaniku koliko je to bilo moguce i pocela je normalno da zakljucava ali samo na kljuc ne na daljinski,sutradan je nastavila da radi na kljuc ali je sada suvozacka prestala da reaguje tako da auto ne mogu da zakljucam jer neko doziveo tako nesto
Korisnikov avatar
losdokosti
Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
Pridružio se: Ned Jul 17, 2011 5:03 pm

Re: brava 166 2006

Pon Avg 22, 2011 4:35 pm

kada pokusas na daljinski otkljucavanje i zakljucavanje da li se cuju motori od centrale da rade zuje bilo kakav zvuk da li daju?? kod mene na 164 su brave zezale zaribale nisu htele na kljuc dok nisam sa vd-40 podmazao i razradio. uzmi slobodno vd-40 i zali sve brave gde god mozes da prsnes nece mu skoditi i onda otvaraj i zatvaraj da se ocisti mehanizam.

kod mene sada radi sve super i mnogo manju je silu zahteva za otvaranje vrata kada povuces za bravu

nisi rekao da li se cuju motori na svim vratima kada probas na daljinski i kako se cuju
transporter
rookie
Pridružio se: Pon Avg 22, 2011 12:24 pm

Re: brava 166 2006

Pon Avg 22, 2011 6:41 pm

ma sve se cini da radi evo danas sam se ceodan drndao sa time i modul centralne brave ikontolisao i sve releje,cini mi se samo da motor leve brave koci,ali je problem sto je brava zapertlovan na sredini sa osovinom i ne mogu unutra da naprskam vd,na kraju danas nista nisam uradio a ona je pocela sam od sebe da zakljucava na kljuc mehanicki,sve u svemu hvala na obavestenju probacu ponovo da prdjem sa spicaljkom u levu bravu hvla jos jednom

Povratak na “Area Servizio”