Dakle, kao sto pise u naslovu, potreban nam je neko ko se razume i servisira stubne dizalice?
Imamo problem sa jednom koja je stara 5-6 godina.
Svaki savet dobrodosao...
Hvala
Potreban serviser za stubnu dizalicu
Specijalizovani servis i prodaja auto delova - http://www.autoricambi.co.rs
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ako je spala jedna strana,proklizala caura to se sve mora rasturiti
poloziti stub dole,izvuci spinglu i odneti kod metalostrugara da po njoj napravi drugu cauru,na ulazu u Batajnicu je bio neko ko je prodavao bronzu bas za tako te stvari,mogu da se raspitam ako jos radi to
ili prelistati internet,sigurno ima neko ko to radi ali verovatno i naplacuju ozbiljno,jer znam dok je komsija imao banjalucku da su dolazili i osurili ga sa dnevnicama i sobaricama a posle je sam rasturao
koliko sam video nije neka nauka rasturiti,ali treba par jacih momaka da obore stub i posle da ga vrate
poloziti stub dole,izvuci spinglu i odneti kod metalostrugara da po njoj napravi drugu cauru,na ulazu u Batajnicu je bio neko ko je prodavao bronzu bas za tako te stvari,mogu da se raspitam ako jos radi to
ili prelistati internet,sigurno ima neko ko to radi ali verovatno i naplacuju ozbiljno,jer znam dok je komsija imao banjalucku da su dolazili i osurili ga sa dnevnicama i sobaricama a posle je sam rasturao
koliko sam video nije neka nauka rasturiti,ali treba par jacih momaka da obore stub i posle da ga vrate
ko na nas krene iz mesta je naje&o