Ljudi sta je ovo?!

Trkačice modernog doba u civilnom odelu...
Djole@U
Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 12:41 am

Ljudi sta je ovo?!

Pon Avg 08, 2011 8:52 pm

Bese preko godinu dana od kako sam poslednji put pisao na ovom forumu a boga mi i citao isti, al eto poslednjih par dana me opet zagolicalo pa reko da svrnem :) Jos nisam pazario alfu al pripreme su u toku :D
Elme, tako ja gledam nesto, cesljam po sajtu i naletim na ovo, i sad mi nista nije jasno, dal je ovo moguce i da li je ovo neka prevara sta li je ?! Laik sam ljudi sta cu, tako da se nadam da necu nikoga uvrediti svojim pitanjem!!
Aj ziveli!

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... _155_q4/#1
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Re: Ljudi sta je ovo?!

Pon Avg 08, 2011 9:24 pm

Raspravljano o autu već 7 puta, petorica banovani zbog odvlačenja diskusije u neželjenom pravcu... zaključak: auto je leš i traži izuzetno ozbiljna sredstva za dovođenje u red.
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pon Avg 08, 2011 9:40 pm

a i slika je od pre 4-5 godina... a i tada je bila farbana posle dugog niza losih zafarbavanja pre toga...

tuga :(
Djole@U

Uto Avg 09, 2011 1:43 pm

Aha, uh, a bas sam kopao da je nadjem negde na forumu, izgleda nisam kopao dovoljno doboro. Hvala ljudi, ja se taman ponadao :(
Bilo mi malo cudno :)
Korisnikov avatar
sibin
Garaža: 5,4L
Pridružio se: Uto Feb 16, 2010 1:12 pm

Uto Avg 09, 2011 7:48 pm

ne vredi, ja se bio bas zainteresovao da je pazarim kao drugi auto. planirao da ulozim u neophodne popravke, ali kad sam se raspitao trazi mnogo sredstava da se sredi. :bye:
Djole@U

Čet Avg 11, 2011 2:19 pm

Je'l generalno mehanika problem, ili mehanika u kombinaciji sa gremlinima i trulom limarijom? ili sta li je ?
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Čet Avg 11, 2011 2:26 pm

Bilo koji deo za taj auto/motor je skup kao vrisak. Ceo auto je problem, nema izolovanog mesta.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Čet Avg 11, 2011 2:28 pm

Nista od toga nije problem. Alfa 155 ne rdja, mehanika je proverena...Delovi jesu skupi, ali i to bi moglo da se izdrzi.
Problem je sto su sve bile slupane, neke nisu legalne i nijedna nije imala normalnog i pazljivog vlasnika...i to je to...
Jedini put da napravite takav auto je da uzmete stranca i da prenesete mehanicki deo (pogon pre svega) i da napravite sebi q4, a to bi kostalo preterano. Za te pare vec moze da se kupi solidna Integrale.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
Santino
potenziato
potenziato
Garaža: 155 scary fast
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 11:47 am

Čet Avg 11, 2011 11:45 pm

ako posmatramo motor, ts 16 ventila je skuplji za odrzavanje od lancinog turbaka...
motor je savrsen, nema protokomer, plocice za stelovanje ventila odgovaraju od keca, kvacilo je isto kao na ivecu i delova ima u izobilju... ustvari ima jednu manu, izduvna bregasta riknjava.
Znaci, naci samo karoserijski dobru i proveriti pogon, ostalo je smesno...
Slika
Djole@U

Pet Avg 12, 2011 3:30 pm

Izvinjavam se za to "trula limarija", napisah pre nego sto razmislih :beerchug:
Bas steta za auto! Posto rekoste da je ovaj auto vec bio tema diskusije sa zrtvama moze lock teme ako mod-a ne mrzi!

Povratak na “Alfa 145 | 146 | 155 | 164”