Kazem ja da na 145 najbolje cuci 17-ica

...pozdrav....temperatura jo po meni ok u voznji je oko 75-80 stepeni i tako stoji (vozio sam od Beograda do Palica auto putem)...klima mi ne radi gubi negde freon , ventilator se ukljucuje i iskljucuje kad ukljucim klimu i kad ima dovoljno freona dok ga naravno ne izgubi to se desi za 10-20 sekundi auto sam u ovakvom stanju kupio....verovatno se moze sve vratiti u fabricko stanje ako mi mozes reci koliko kostaju ventilatori i treba li jos neki deo osim ventilatora i dali je veliki posao sve to odraditi...unapred hvala....Autoricambi napisao:U tvom autu definitivno fabrički stoje 2 ventilatora, moguće da je neko zbog nekog razloga prepravio sistem na jedan. Kako se kreće temperatura motora po toplijim danima? Kako funkcioniše klima?
Slucajno sam citao postove posto i ja imam Alfu 146 i bas za baksuza menjao sam diode na instrument tabli ali sam dao kontakt kada sam skinuo dzekove i stvarno svetli mi lampica za airbag. Kako sada da otklonim taj propust koji sam napravio? Unapred zahvalandarko qv napisao:Crkla je dioda u satu.Lako se skida,trebaju ti inbusi.Plastiku kad odsarafis povlacis prema sebi,unutra imaju jos cini mi se 4 sarafa,takodje inbusi.A,na samoj tabli imas dzekove s obije strane,izvadis dzekove i jednostavno izvadis ablu.NIKAKO ne davati kontakt dok su dzekovi skinuti,u protivnom prijavice gresku za air bag.
Sto se tice brzina za ventilator...to ne znam......Ma,preskaci 3-cu gotovo.