ekran bord kompjutera
- alfica111
- Garaža: 156 1.9jtd
Imam 156 2002 restajling ali samo unutra to je ona 2002 g,
Crkao mi ekran
Raspitivao sam se za polovni ekran ali to niko nema.
Danas dok sam prolazio pored jedne alfe 156 restajling ali i spolja to je ona novija mislim od 2003g sam primetio da ima drugaciji,manji ekran
Da li postoji mogucnost da ubacim od te novije alfe ekran ili i to kuciste oko nje sto ide?
Naravno polovno kad bi nasao
Crkao mi ekran
Raspitivao sam se za polovni ekran ali to niko nema.
Danas dok sam prolazio pored jedne alfe 156 restajling ali i spolja to je ona novija mislim od 2003g sam primetio da ima drugaciji,manji ekran
Da li postoji mogucnost da ubacim od te novije alfe ekran ili i to kuciste oko nje sto ide?
Naravno polovno kad bi nasao
- pedja_156
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd, 115 ks
Ekran nov za tvoj auto imas u oglasima
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... _2003_god/
Ranije je bila cena 30 e
Ranije je bila cena 30 e

- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
- pedja_156
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
- alfica111
- Garaža: 156 1.9jtd
Mislio sam da se novo krece oko 200e,lakse se dise
Od prve plate menjam
Hvala vam
Od prve plate menjam
Hvala vam
- peya
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 1.4 170Hp (2011)
Re: ekran bord kompjutera
pedja_156 napisao:Ekran nov za tvoj auto imas u oglasima
Ranije je bila cena 30 e
Verovatno si se zbunio cifra je oko 120e
- pedja_156
99.9% sam siguran da je pisalo 30 e.... e sad.... ko ce ga znati... mada i ne vidim razlog da taj displej kosta vise od toga...

- sz13shumi
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 TWIN SPARK 16v SUPER CARCAT BLACK
Alfa Romeo 156 2.0 JTS 16v SW Selespeed - Lokacija: Jagodina
E sad je vise nista ne kontam na primer u austriji je on 50-60 evra a ovi nasi i za polovan i za nov traze od 100-120/130 evra

- Banexa
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd
Pozzz ... imam jedan problem pa se nadam da mi mozerte pomoci: Imam Alfu 156 1.9 JTD 85 kw 2002 god,bila je kod majstora zbog problema na limariji,kad sam otisao kod njega bio mi je skinut akumulator i sta se desava, uzeo sam auto nakon nekoliko dana i kad pritisnem dugme na levoj raketi da vidim kolika je prosecna potrosnja ili trenutna ili bilo sta vec, na board compu na monitoru nema reakcije,kao da dugme ne radi.Pa me interesuje da li je mozda nastao problem zbog skidanja akumulatora i kako bi mogao resiti taj problem. Unapred hvala!!!
- dzony
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd
- BaneT
- Garaža: AR 156 SW 1.9 jtd 103kW 2003 god.
odgovor na pitanje autora ovog topika je DA.
dakle pakovanje displeja sa full restajlinga na verziju samo unutrašnjeg restajlinga se radi 1 na 1.
dobiješ manji displej ali šljaka
dakle pakovanje displeja sa full restajlinga na verziju samo unutrašnjeg restajlinga se radi 1 na 1.
dobiješ manji displej ali šljaka

- sz13shumi
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 TWIN SPARK 16v SUPER CARCAT BLACK
Alfa Romeo 156 2.0 JTS 16v SW Selespeed - Lokacija: Jagodina
Za novi displej provereno upada u milimetar ali sa sve tim delom sa otvorima za grejanje-hladjenje, ja juce zamenio i izgleda da on i bolje sljaka.

- djuro083
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Pozdrav svim alfistima. Imam jedno pitanje pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan. Kupio sam auto sa polomljenim dugmencetom za listanje kompjutera. Na displeju stoji temperatura ,sat i rds za radio. Interesuje me da li neko zna da li mogu posebno da nadjem da kupim rucicu na kojoj je dugmence (desna) ili moram da kupim obije? I da li mora da se skida volan kada se mijenjaju rucice ili je dovoljno skinuti plastiku oko volana? Alfa 147 1.9jtd 2002. Pozdrav.
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
To ti ide u paru,ustvari to je ceo sklop i menja se zajedno.Da moras da skidas volan da bi promenio rucice,obavezno skini klemu sa akumulatora zbog air baga.

- djuro083
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Trebalo bi da su rucice univerzalne da samo treba da trazim za 147 nije nesto bitno dizel,benzin,...? Hvala
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- gpedja
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW 1.8 TS 16V CF3 PROGRESSION
Da li je neko ugradjivao tu centralnu konzolu sa ventilacijom i ekranom u verziju 156 koja nema uopste taj ekran?
I da li neko moze da mi kaze dimenzije samog ekrana? Visina, sirina?
I da li neko moze da mi kaze dimenzije samog ekrana? Visina, sirina?
- Bogdan1
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo
156-JTD- - Lokacija: Nis
Primetio sam da se ekran bord kompjutera, kada je auto dugo mirovao, startuje nakon nekih 5-10 min voznje, a uvek posle toga, u svakoj drugoj, trecoj, voznji, odmah po startovanju motora. Ne znam da li je to samo u zimskim uslovima.
- DukA1987
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2004 remap by Dejan Safe Chip
Imam ptoblem sa displejom board-a. Ako sam dobro skontao, kad je u hladu i kad nije dugo na suncu, radi dobro. Cim se malo zagreje, izbaci mi pola ekrana u crvenoj boji a druga polovina se jedva naziru slova i btojevi. Sta mi je ciniti, moram li menjati ceo board ili postoji neko resenje?
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Alfe 156, 2002 i delimicno 2003 godiste koje su samo unutrasnji ristajling imaju problem sa ekranom. Usled pregrevanja hoce da se pokvari. To su resili na ful ristajlingu.
Svakako ce se skroz pokvariti i najbolje je naci od ful ristajlinga od 2003 do 2005 god.
Svakako ce se skroz pokvariti i najbolje je naci od ful ristajlinga od 2003 do 2005 god.
- DukA1987
Hmmm, znaci kod mene je to vec trebalo biti reseno, posto je moj full restajling - 2004 god. Gledao sam ga pre 2 sata, ali nije dosao sebi iako se morao ohladiti do sada.
A kako je samo lepo radio dok je jos u petak bio kod gazde i dok ga nisam pazario. :-D
A kako je samo lepo radio dok je jos u petak bio kod gazde i dok ga nisam pazario. :-D
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
PA trebalo bi onda da pozoves lika koji je bio vlasnik. Ako je radio kako treba pa sad brljavi znaci da nesto nije prijavio.
Inace ekran i plastika usmerivaca na ful ristajlingu je manja nego kod unutranjeg ristajlinga.
Inace ekran i plastika usmerivaca na ful ristajlingu je manja nego kod unutranjeg ristajlinga.
- DukA1987
Doduse, rekao je on to meni ali onako samo jednom kroz neku pricu da ga "ponekad zeza" displej. I da je to pocelo pre mozda 2 meseca. Kao jedan dan zeza pa 10 radi kako treba. Nasao sam nekoliko ohlasa na polovni automobili, i cene se bas razlikuju. Evo npr ovaj trazi 30 eura
http://www.polovniautomobili.com/auto-d ... -romeo-156
http://www.polovniautomobili.com/auto-d ... -romeo-156
- DukA1987