Hotmail...

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
alfaholic
Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05.
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:16 pm

Hotmail...

Čet Avg 04, 2011 10:19 pm

Već mesec dana pokušavam da otključam msn account i svaki put mi dođe da razlupam kompjuter, psujem po čitav dan one iz Microsoft-a, kakvi su to glupaci, šta god da ne valja oni te teraju da promeniš password, kao da je to rešenje svih problema! Restart Your System i Reset Your Password! Kakvi su to kreteni...

Nema šanse da se logujem na svoj stari account, tamo i ne stiže ništa naročito, služi mi za forume i razna logovanja, pa tamo pamtim neke password-e koji moraju da budu komplikovani, zbog pravila foruma i sad sam zaglavljen na par mesta, a kreteni ne mogu da pomognu.

Jel imao iko ove probleme, evo šta mi prijavljuje svaki put kad hoću da se ulogujem:

Slika

Ako mi neko još jednom kaže da kliknem na ovo dugme ispod, tresnuću se nečim teškim po glavi sigurno! Probao sam SVE što predlažu, sve do jedne gluposti koje tamo pišu, naravno ništa...
Korisnikov avatar
Bug
Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:41 pm

Re: Hotmail...

Čet Avg 04, 2011 10:51 pm

Pa lepo ti tamo kaze "plese contact support"

:D a da nemas ti nekog trojanca i sl kerefeke da te zezaju mozda?
JaMaL
Garaža: 75 TS
75 TB
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:04 pm

Čet Avg 04, 2011 11:31 pm

isto sranje se i meni desava sa nekim starim acc-om...

nisam se realno mnogo zamarao... probao sa i taj support... ali i oni isto kao teletabisi ponavljaju jedno te isto... first, last name, date of birth i neki jos crap koji sam naveo kada sam registrovao mail... sto naravno da nemam pojma...

tako da sam se pomirio sa tim i napravio drugi...
Korisnikov avatar
alfaholic
Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05.
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:16 pm

Pet Avg 05, 2011 12:12 am

Ma 'ebe mi se za msn, ali na toj adresi sam registrovan na jednom forumu i sad nema šanse da povratim password, glupavi Microsoft... :doh:
Najgore je što forum nije neko zezanje, već support za jedan od ozbiljnijih softvera koje koristim... :bye:

Odakle mi trojanac na OS X...

E lepo si rekao, baš kao teletabisi, jedno isto ponavljaju, a sve se vrti u krug, kao u nekom košmaru...

Povratak na “Cafeteria da Romeo”