Karter
- Gorstak33
- Garaža: Fiat bravo 1.6 mjet, 2008.
Ex Alfa Romeo 156 sw jtd 8v, 2003.
Ex Alfa romeo 33 1.7 ie 8v,1993. - Lokacija: Beograd
Narode,ima li neko ideju gde da nadjem karter za 33.Naime,tu kod srafa na karteru je isti malo slepljen,verovatno kaceno vise puta i sad sraf ne leze lepo.Danas zamenih ulje,operem auto i ubacim ga u garazu,kad,ne lezi vraze,cucnem,a ispod barica ulja.Ako ne resim problem sutra u toku dana,bojim se da ce mi iscureti veca kolicina ulja.Da li mozda kao privremena varijantapostoji neka masa da ja to zamazem oko srafa dok ne nadjem drugi karter?
- losdokosti
- Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
neznam koliko ti je to malo slepljen ali ako nije puno to moze da resi bakarna podloska ili teflon traka u zavisnosti kakav je saf klasican ili inbus ja sam te probleme na taj nacin resavao. bakarne podloske u u bilo kojoj prodavnici auto delova a teflon traku koja se namota na navoj inace u prodavnicama vodo materijala
pooz
pooz
- Gorstak33
PA u sustini nije puno,bas tu do srafa je malo poguzvan,a sto se tice srafa u pitanju je inbus.Probacu sa bakarnom podloskom i trakom.Joooj,opet istakanje ulja.Hvala na brzom odgovoru. 
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
Ali prvo usijaj bakarnu podlosku da omeksa i onda stegni ako do sad nije teklo nece ni posle zamene podloske 
- Gorstak33
Prosli put sam jace zatego sraf nego sad.Sutra cu da ga dotegnem pa da propratim.Ovo mu je do sledece zamene ulja,pa cu tad da resim taj problem kako treba.Bdw,zamenio sam paknove,kociono ulje i trebao sam creva,ali mi ovan u Kraljevu dao pogresna creva.Jesu li zadnja creva za kocnice bese sa jedne srtane muska,a sa druge zenska?
- flojd
EX alfa romeo 33 1.7 IE
- Gorstak33
I meni se cini da je tako,cisto da znam da ne vracam ova sto mi ovaj dao kao prednja,a da kupim muska sa obe strane i zadnji kocioni,propiskio malo desni,pa kada ga naglo nabodes pri vecoj brzini baca dupe
Hocu da sredim sve sto se tice trapa,pa da se pred zimu pozabavim limarijom.Resio sam da je dovedem u top stanje,a u k.Ajde raspitaj se kakva je procedura oko prenosa vlasnistva,da li moram da dolazim ili mogu da ti posaljem ugovor sa mojim potpisom i pare,pa ti overi u sudu,posto sam u stisci sa vremenom,te ne verujem da cu moci da dodjem.
- flojd
EX alfa romeo 33 1.7 IE
Ma samo je ti sredi zasluzila je ja mislim
a sto se prenosa tice tu su nesto zakukuljili ali raspitacu se pa se cujemo
a sto se prenosa tice tu su nesto zakukuljili ali raspitacu se pa se cujemo
- Gorstak33
Cuj zasluzila.Ih kako imam volju da je udesim,pojma nemas.VIdi,pa cemo se cuti,jer mi kazu da sad mora oba lica koja potpisuju ugovor da se potpisu u tu knjigu gde se overava,sudu ili opstinskoj pisarnici.Mada,cale je poslao odjavu liku koji je kupio auto od mene,fora,poslao mu ugovor koji je potpisao,cale sarne i odnese u opstinu i overe mu bez problema(a kaze u sudu bi gnjavili),lik platio porez za odjavu i predao table u svom supu...DA,ono sto me jase na plinu kad se ugreje,pa se gasi-step motor,ali nije hica,pa kad naletim,zamenicu ga. 
- losdokosti
- Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
hmm u sapcu je obavezno da obe ugovorne strane budu prisutne sa vazecim licnim kartama, salterski sluzbenik proveri identitet to jest vas i licnu kartu pa se potpisete u knjigu odnnosno protokol pa vam overi ugovor kada donesete priznanicu da je uplacen porez na promet toga oko cega trgujete po novom zakonu obavezno i za motor i auto po starom samo za auto ista stvar vazi i za overavanje u opstini osim ako imas "svog coveka"
onda te za ovaj post bas i briga
onda te za ovaj post bas i briga
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Ako je više iskrivljen da ne pomogne bakarna podloška onda uzmi Wurth-ovu dvokomponentnu masu, lepo očisti i namaži je oko šrafa do sledeće zamene, držaće sigurno. Ako je takva situacija bolje nađi drugi karter. Meni je bio zakačen od strane predhodnog vlasnika i nabio se do sita od pumpe pa mi riknuo prvi motor koji je bio u njoj jer nije imao dovoljno mazanja 
potpis
- Gorstak33
Natego sam ga jutros i nema da curne,ali mi ne gine novi karter.Hvala vam u svakom slucaju.